reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
o ludzie...tutaj znowu kłótnie...mi po ostatnich aferach aspolecznych jakos odeszlo sie z wrzsniowek wracam a tu

jak nie afera ciasteczkowa to chustowa....

zamiast sie wspierac i bez naruszania cudzych uczuc wyglaszac wlasne poglady to chyba coraz wiecej mamusiek by udławiło kolazanke ciasteczkiem z glutenem a jak by przezyla to jeszcze chusta poddusic ;)

przebrnelysmy razem 9 miesiecy ciazy i prawie 9 miesiecy bejbikowania i nadal ROZMAWIAC konstruktywnie nie umiemy...

kupiłam wózek w koncu sie zdecydowałam :-) pierwsza mysl najlepsza:tak:
Wózek SPRINT BABY DESIGN ESPIRO POKROWIEC FOLIA (980691975) - Aukcje internetowe Allegro
kolor zielony z szara budka- jestem bardzo zadowolona mimo ze wózeczek śmierdzi:eek: jakby plastikiem...wietrzy sie

i takie krzesełko do karmienia
KRZESELKO DO KARMIENIA 4BABY KID CONTINENTAL HIT ! (986171089) - Aukcje internetowe Allegro

Kaluska ja monotonie zapytam ile waży ten wózek, bo w opisie aukcji nie znalazłem.
I napisz jeszcze czy te kółka po piachu dają radę.

tolaleee klotnia juz zakonczona :)
Ojczulek wózek wazy 8 kg jest naprawde leciutki i kola daja rade po piachu ostatnio mialam wycieczke po lesie i calkiem fajnie sie jechalo

wózeczek lekki i po piachu da rade-tak mysle

ale mały nie jest- po złożeniu trochę miejsca zajmuje w porównaniu do dwóch innych spacerówek które miałam dla starszej córki
jest na pewno wygodny dla dziecka! i prowadzi sie rewelacyjnie

reklama
Do góry