reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

nerwy zazwyczaj trzymam ale jeśli ktoś z premedytacją pisze " chusta" wypowiadając się o torbie to mnie szlak trafia.
Niewiele trzeba by "złą sławę" zasiać.
Dlatego bardzo proszę, oddzielić chusty od nosideł i toreb.

reklama
nerwy zazwyczaj trzymam ale jeśli ktoś z premedytacją pisze " chusta" wypowiadając się o torbie to mnie szlak trafia.
Niewiele trzeba by "złą sławę" zasiać.
Dlatego bardzo proszę, oddzielić chusty od nosideł i toreb.
uderz w stół a nożyce sie odezwą...... tak ci to wjechało na ambicje? dla mnie to moze byc chusta nosidlo co tam chcesz informuje tylko o niebezpieczenstwie a ty szukasz dziury w całym, piszac to kierowalam sie bezpieczenstwem dziecka a ty sie klucisz o to jak to sie nazywa sory ale co jest wazniejsze?!ten kogo to zainteresuje przeczyta artykul i bedzie wiedzial o co chodzi a ty sobie nos dziecko w czym chcesz mnie to wisi

Ostatnia edycja:
uderz w stół a nożyce sie odezwą...... tak ci to wjechało na ambicje? dla mnie to moze byc chusta nosidlo co tam chcesz informuje tylko o niebezpieczenstwie a ty szukasz dziury w całym, piszac to kierowalam sie bezpieczenstwem dziecka a ty sie klucisz o to jak to sie nazywa sory ale co jest wazniejsze?!ten kogo to zainteresuje przeczyta artykul i bedzie wiedzial o co chodzi a ty sobie nos dziecko w czym chcesz mnie to wisi
no widzę że jednak mam doczynienia z ignorancją, wyraźnie napisałam że matka nosząta w torbie dziecko to idotka, że to była torba i że prosiłam by nie mylić tego typu torby z chustą . A czy mi wjechało na ambicję ? a żebyś wiedziała, bo staram się prostowac bzdury gdzieś "zasłyszyszane" kto je bezwiednie powtarza nie zastanawiając się nad sensem to raz a dwa nie kłócę się lecz staram się wyprostować niejasności i rozwiać wątpliwości. A to że tobie wisi w czym nosze to się cieszę i mimo wszystko miłego spokojnego dnia życzę .

o rany znowu kłótnia! Wiedziałam że się Enka wkurzysz, hehe ;-). Monia moim zdaniem troszkę paniki niepotrzebnie zasiałaś, ale to moje zdanie:-D. Przecież najpierw byłą CHUSTA (patrz mamy z Afryki) potem wózek. A ile się pokoleń wychowało w chustach, hoho.. To "coś" na zdjęciu rzeczywiście worek na kartofle przypomina, nie włożyłabym tam dziecka..Tylko nie najeżdżać tu na mnie teraz, no...:-p:-p:-p

tylko ze ja wkleilam gotowy artykul ja go nie napisalam kto chce przeczyta i tyle a nie powtarzam "gdzies zaslyszanych informacji" oburzylas sie jakbym obrazila ciebie lub twoje dziecko a ja napisalam tylko o jednym gadzecie i po co ta cala afera

Misia spoko nie mam zamiaru na nikogo najezdzac ani siac paniki dostalam od znajomej taki artykul wiec go chcialam pokazac dalej kto ma dzieci pozatym u mnie w hurtowni wycofuja 2 rodzaje Chust (nie nosidel, tak chust) nie pamietam tylko jaka firma wiec chcialam ostrzec i co w tym zlego ? to nie mialo zasiac paniki a jedynie zwrocic uwage chetnych kupujacych przy wyborze a tu odrazu jakis najazd

Właśnie już kiedyś pisałam o tonie wypowiedzi na forum i też wynikła awantura. Niestety, ale uważam że wypowiedź w stylu " a to dla mam ktore tak strasznie zachwalaja nosidełka chusty"-jest z góry nacechowana negatywnym, być może nasyconym kpiną spostrzeżeniem. I właśnie przez takie posty awantura forumowa gotowa. Przecież można było napisać: "Dziewczyny poczytajcie, to ważne"- a nie z góry negować Mamy, które używają chusty. Zaznaczam, że nie jestem ani zwolenniczką ani przeciwniczką chust, po prostu po raz kolejny widzę złośliwości- oczywiście pewnie tylko ja je widzę- no ale cóż nie jestem konformistką:-)

napisalam jak napisalam chcialam dac ostrzezenie odebralyscie jak chcialyscie moze faktycznie zle to ujelam ale nie chcialam wywolywac afery przypomne ze enka nie doczepila sie samej formy a tego ze napisalam chusta a nie nosidlo (haha no coment) a teraz koncze temat od swojej srony przepraszam tych ktorych to tak strasznie urazilo no ale widac tu czesto jest tak ze jak ktos pisze w dobrej intencji to sie go zjedzie (np. Princi) wybaczie forme milego dnia

reklama
oczywiscie nie na temat ale ... jesli pisze się post pod swoim postem i to w krótkim odstępie czasu to mozna użyć funkcji "Edytuj" i można dopisac coś do swojego postu a nie namnażać kolejne. Później jak ktoś czegoś szuka to czasami trzeba z 2 strony przelcieć bo czasami jest o niczym
pozdrawiam

Do góry