reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
Z ostatnich zakupów jestem zadowolona bardzo:D
SMOBY 2010 Cotoons FOTELIK ZABKA DO KAPIELI 454018 (983143480) - Aukcje internetowe Allegro Młoda uwielbia się kąpać i gryzie równo wszystkie zabawki załączone do zestawu.
Wczoraj zakupiłam świetną rzecz -polecam każdemu maluszkowi
GRYZAK DO PODAWANIA POKARMU 0% BPA! Nuby Kraków (985861698) - Aukcje internetowe Allegro
Świetna sprawa na zabkowanie i dla niejadków obrażonych na tradycyjną łyżeczkę.Można do środka załadować jabłko,banana ,gotowaną marchewkę itp-dziecko bezpiecznie sobie memła bez ryzyka zadławienia.

Właśnie oglądałam i naprawdę nie wiem jaki fotelik mam kupić małej straznie drogie są te co w miarę przeszły crash testy czy warto zainwestowac czy może kupić coś za 400zł które ma certyfikaty ale nie był poddany próbie wypadku? i jeszcze jedna sprawa nawet ten najdroższy nie spełny swojej fukcji jeśli źle przylega do kanapy tak powiedziała Pani w sklepie poleca Tobi maxi cosi ale najlepiej podobno dopasować fotel do auta tyle że mój mąż uwielbia często zmieniać samochody.

Hej.My kupilismy BRITAX EVOLVA1-2-3.Macius szczesliwy,rodzice jeszcze bardziej.Opinie na jego temat sa pozytywne,ma atesty i testy.Jedynie cena troche spora,ale warta produktu.

reklama
co powiecie na temat fotelika Cybex pallas ? Cybex Pallas 2010 (9-36kg) Grenadine
zamiast pasów ma poduszkę...
niestety to nowośc w PL więc nei ma opinii w necie ale może 'Światowe mamy" :) cos na ten temat wiedzą
enka75-odnalazlam Twoje pyt.na temat tego krzeselka.Kupilam je zanim zamienilismy na BRITAX.A zamienilismy,poniewaz to super wypasione z wygladu siedzisko jest w moim mniemaniu ogromnym niewypalem!!!!!!!!!!!Po pierwsze koszt,tu 210eu(ale ok,przelknelam),napalilam sie strasznie i tak szybko jak kupilam,tak szybko oddalam.Po drugie,ta poduszka zamiast pasow doslownie miazdzy dziecko(nawet w naj bardziej odsunietej pozycji)i raczki dziecka sa w pozycji do gory.Nie ma mozliwosci podniesienia siedziska,coby bylo wyzej.Nie,nie i jeszcze raz nie!Odradzam,ale kazdy moze sam sprobowac.

Do góry