reklama
a to dla mam ktore tak strasznie zachwalaja nosidełka chusty Modne nosidełka powodem śmierci 14 niemowląt! - FIGA
kaluska
Fanka BB :)
moniaa to juz naszych na szczęście nie dotyczy tylko maluszków ale matki tez powinny mieć trochę wyobraźni i pomyśleć ze jak dzidziuś ma zakryty nosek i buzie to sie może udusić
ja sobie kupiłam na allegro nosidło dla Bartusia - będę go nosić na biodrze bo są takie chwile gdy np trzeba szybko do sklepu wyskoczyć to nie będę musiała juz wózka taszczyć
o takie
NOSIDEŁKO RED CASTLE Mix kolor + GRATIS wys . (985075612) - Aukcje internetowe Allegro
i kupiłam trzy pak bodziaków jakość super a i cena przystępna
*MOTHERCARE* Body 3szt -MIŚ MORO 6 - 9mcy 74/80cm (976843850) - Aukcje internetowe Allegro
ja sobie kupiłam na allegro nosidło dla Bartusia - będę go nosić na biodrze bo są takie chwile gdy np trzeba szybko do sklepu wyskoczyć to nie będę musiała juz wózka taszczyć
o takie
NOSIDEŁKO RED CASTLE Mix kolor + GRATIS wys . (985075612) - Aukcje internetowe Allegro
i kupiłam trzy pak bodziaków jakość super a i cena przystępna
*MOTHERCARE* Body 3szt -MIŚ MORO 6 - 9mcy 74/80cm (976843850) - Aukcje internetowe Allegro
kaluska no wlasciwie racja ale to nawet nie chodzi ze ma buzke zatkana tylko ze jak lezy to slaby doplyw powietrza, w sumie ja kupilam uzylam z 3 razy i mi to sie jakos malo wygodne dla maluszka wydaje i pleckow moja mala sie krecila pupa jej opadala w dol glowa i nogi u gory heh a to usztywnione nosidlo super ja zaluje ze chuste kupilam moze sie skusze na usztywniane bo ostatnio jak tak cieplo bylo to malej zakladalam czape kurtałke i ze mna do sklepu szla po jakis drobiazg na rekach no a juz swoje wazy
enka75
mamuśka :)
po pierwsze to JEST TORBA !! A NIE CHUSTA i proszę nie siać fermentua to dla mam ktore tak strasznie zachwalaja nosidełka chusty Modne nosidełka powodem śmierci 14 niemowląt! - FIGA
po drugie ta kobieta była idiotką bez wyobraźni, w czymś takim można ewentualnei ziemniaki nosić a nie dziecko PODKREŚLAM JESZCZE RAZ TO NIE BYŁA CHUSTA !!!
Jeśli nosidełka to tylko ergonomiczne pozostałe nie są zdrowe i mogą tylko skrzywdzić dziecko.
Ponadto, producent wycofał już ze sprzedaży to coś, przyznając się do wady produkcyjnej. Jak dla mnie może wogóle nie wprowadzać czegoś takiego
I ostatni raz popdkreślam TO NIE BYŁA CHUSTA !!!!
enka75 u nas w hurtowni wycofuja chusty ze sprzedazy wisi wielka kartka ze prosza o zwroty ...moze nie kazdej firmy ale jestem tez pewna ze chodzilo o chusty bo bylam tam wczoraj i wogole co sie tak oburzasz chcialam ostrzec przed (cokolwiek to jest i jak to sobie nazwiesz) niebezpieczenstwem dla dziecka!!! a nie wjechalam na ciebie bezposrednio wiec nie masz co sie tak oburzac
reklama
dokladnie nie ma sensu bo nie pisalam tego z zamiarem wywolania afery wiec trzymaj nerwy na wodzy pozdrEnka nie denerwój się.Nie ma sensu
Podziel się: