reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

ja sie doczekac nie moge az zacznie chodzic teraz szkoda mi kasy na oryginalne butki ale jak bedzie juz tuptac to napewno jakies fajne butki i jak to mowi moj m bedzie odpicowana lala :) hehe

reklama
temat bucików to dla mnie nowosc.ja malemu zakladam buty numer5 bo mniejsze mu nie wchodza:-(ma strasznie wysokie podbicie stopki

moniaa to juz naszych na szczęście nie dotyczy tylko maluszków ale matki tez powinny mieć trochę wyobraźni i pomyśleć ze jak dzidziuś ma zakryty nosek i buzie to sie może udusić :(

ja sobie kupiłam na allegro nosidło dla Bartusia - będę go nosić na biodrze bo są takie chwile gdy np trzeba szybko do sklepu wyskoczyć to nie będę musiała juz wózka taszczyć :)
o takie
NOSIDEŁKO RED CASTLE Mix kolor + GRATIS wys . (985075612) - Aukcje internetowe Allegro

i kupiłam trzy pak bodziaków jakość super a i cena przystępna

*MOTHERCARE* Body 3szt -MIŚ MORO 6 - 9mcy 74/80cm (976843850) - Aukcje internetowe Allegro

kaluska no wlasciwie racja ale to nawet nie chodzi ze ma buzke zatkana tylko ze jak lezy to slaby doplyw powietrza, w sumie ja kupilam uzylam z 3 razy i mi to sie jakos malo wygodne dla maluszka wydaje i pleckow moja mala sie krecila pupa jej opadala w dol glowa i nogi u gory heh a to usztywnione nosidlo super ja zaluje ze chuste kupilam moze sie skusze na usztywniane bo ostatnio jak tak cieplo bylo to malej zakladalam czape kurtałke i ze mna do sklepu szla po jakis drobiazg na rekach no a juz swoje wazy

a to dla mam ktore tak strasznie zachwalaja nosidełka chusty Modne nosidełka powodem śmierci 14 niemowląt! - FIGA
po pierwsze to JEST TORBA !! A NIE CHUSTA i proszę nie siać fermentu:wściekła/y:
po drugie ta kobieta była idiotką bez wyobraźni, w czymś takim można ewentualnei ziemniaki nosić a nie dziecko PODKREŚLAM JESZCZE RAZ TO NIE BYŁA CHUSTA !!!
Jeśli nosidełka to tylko ergonomiczne pozostałe nie są zdrowe i mogą tylko skrzywdzić dziecko.
Ponadto, producent wycofał już ze sprzedaży to coś, przyznając się do wady produkcyjnej. Jak dla mnie może wogóle nie wprowadzać czegoś takiego
I ostatni raz popdkreślam TO NIE BYŁA CHUSTA !!!!

enka75 u nas w hurtowni wycofuja chusty ze sprzedazy wisi wielka kartka ze prosza o zwroty ...moze nie kazdej firmy ale jestem tez pewna ze chodzilo o chusty bo bylam tam wczoraj i wogole co sie tak oburzasz chcialam ostrzec przed (cokolwiek to jest i jak to sobie nazwiesz) niebezpieczenstwem dla dziecka!!! a nie wjechalam na ciebie bezposrednio wiec nie masz co sie tak oburzac

reklama
Do góry