reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

enka, taki z poduszką to jest jeszcze kiddy, ma dobre noty w testach adaca, ja się właśnie tej poduchy obawiam czy młoda by mi w tym chciała siedzieć, na razie myślimy nad roemerem king plus a besafe izi x2

reklama
Czy ktoś korzysta z kubka niekapka NUBY? Mamy aktualnie Aventa i nie zdaje egzaminu u nas. Chciałabym taki z całymi rączkami no i oczywiście z miękkim ustnikiem. Polećcie coś proszę.
No i druga sprawa, moje dziecię jest kompletnie nietransportowe! Nie chce w wózku jeździć, ani w gondoli, ani w spacerówce... wózek mamy roana maritę jesteście mi w stanie polecić jakieś nosidło dobre, bezpieczne etc etc. ? ewentualnie jak przekonać dziecko do jeżdżenia w wózku?
Wkładam ją, przypinam pasami- pasy ma dość luźno, bez problemu mogłaby się ruszać i jest ryk brrr! poratujcie mnie :] wczorajsza godzina na dworze z młodą na rączkach mnie wykończyła

Czy ktoś korzysta z kubka niekapka NUBY? Mamy aktualnie Aventa i nie zdaje egzaminu u nas. Chciałabym taki z całymi rączkami no i oczywiście z miękkim ustnikiem. Polećcie coś proszę.
No i druga sprawa, moje dziecię jest kompletnie nietransportowe! Nie chce w wózku jeździć, ani w gondoli, ani w spacerówce... wózek mamy roana maritę jesteście mi w stanie polecić jakieś nosidło dobre, bezpieczne etc etc. ? ewentualnie jak przekonać dziecko do jeżdżenia w wózku?
Wkładam ją, przypinam pasami- pasy ma dość luźno, bez problemu mogłaby się ruszać i jest ryk brrr! poratujcie mnie :] wczorajsza godzina na dworze z młodą na rączkach mnie wykończyła

my mamy taki niekapek i jest całkiem fajny
NOWOŚĆ BABY NOVA kubek do nauki picia PP 220 ml | Karmienie | Butelki,kubki, bidony | Artykuły dladzieci - smoczki, butelki, ubranka, akcesoria

a jakie buciki kupujecie dzieciom adidaski, trzewiczki czy jakieś inne?

no wlasnie jakie buciki dla takich maluszkow najlepsze? ja mam jedna pare adidaskow ale ogolnie kupowalam takie mieciutkie papucie :p grubsze na dwor lub ciensze po domu bo dzidzia i tak nie chodzi wiec zeby bylo wygodnie ale w sumie sama niewiem jakie bylyby najlepsze

Jeśli chodzi o nosidło to MT czyli Nosidełko Mei-Tai - LennyLamb.com lub Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
no i oczywiście chusta:-)
jeśli lubi maluch byc noszony to z pewnością polubisz te nosidła lub chustę polecam
można wypożyczyc Wypożyczalnia chust i tu Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci

Jeśli chodzi o nosidło to MT czyli Nosidełko Mei-Tai - LennyLamb.com lub Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
no i oczywiście chusta:-)
jeśli lubi maluch byc noszony to z pewnością polubisz te nosidła lub chustę polecam
można wypożyczyc Wypożyczalnia chust i tu Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci

enka widzę, że jesteś Chustomamą i na pewno powiesz mi coś więcej na temat chust i nosideł. Myślę nad zakupem nosidła albo chusty (skłaniam się ku nosidle mei tai, wydaje mi się, że jest wygodniejsze w użyciu i zakładaniu - nie trzeba się bawić w motanie). Nie wiem jakie wybrać, czy cena ma jakieś znaczenie - na allegro chodzą po 50zł nawet.

reklama
Do góry