ja mam ten 1 fisher price bujaczek leżaczek po cóeczce mojej siostry, super sprawa, co prawda mała straciła zainteresowanie nim, a ma 9 mies, ale myslę, ze wróciłaby do niego za jakiś czas, napewno na początku wykorzystany był na maksa i zdał super egzamin, wieć ja tam go polecam.
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Śliczny Jogobelka...juz sie nie mogę doczekac jak będę mogła swój uruchomić..
drodka
Fanka BB :)
Witam
Mam matę edukacyjną i nie uważam, że to zły zakup, położę ją w łóżeczku, niekoniecznie na podłodze, gdyby maleństwo marudziło
Sit 'n' Snuggle Play Mat & Gym - Fluer Flower - Mamas & Papas
poza tym kupiłam karuzelę do łóżeczka
Świat Dziecka - Paulina - sklep internetowy
Jeśli chodzi o leżaczki, to wybraliśmy taki dwufunkcyjny: leżaczek i huśtawka w jednym
Graco Huśtawka SWING BOUNCE - porównanie cen w sklepach
Oczywiście ceny w PL są z lekka wygórowane,że tak powiem, Ta huśtawka kosztuje 130E max., ale ja nabyłam ją na promocji i matę też (50%).
Mam matę edukacyjną i nie uważam, że to zły zakup, położę ją w łóżeczku, niekoniecznie na podłodze, gdyby maleństwo marudziło
Sit 'n' Snuggle Play Mat & Gym - Fluer Flower - Mamas & Papas
poza tym kupiłam karuzelę do łóżeczka
Świat Dziecka - Paulina - sklep internetowy
Jeśli chodzi o leżaczki, to wybraliśmy taki dwufunkcyjny: leżaczek i huśtawka w jednym
Graco Huśtawka SWING BOUNCE - porównanie cen w sklepach
Oczywiście ceny w PL są z lekka wygórowane,że tak powiem, Ta huśtawka kosztuje 130E max., ale ja nabyłam ją na promocji i matę też (50%).
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Dziewczny stanęłam przed dylematem wyboru karuzelki. Może juz macie. Zastanawiam się czy kupic taką z plastikowymi zabawkami czy taką ze szmacianymi. Przede wszystkim chodzi mi o utrzymanie tego w czystkości. Jak z tymi szmacianymi? Można prać w pralce???
ja kupilam karuzele najzwyklejsza z plastikowymi zabawkami raz dwa do wody i juz tylko trzeba samemu pokombinowac w przywiazaniu bo moga spasc na buzke dziecku niektore sznurki sa takie "samo rozwiazywalne" ze tak powiem. ja wolalam z plastikowymi bo zawsze moge jakies malutkie lekkie maskotki doczepic (zamiast tych plastikowych) ktore krzywdy dziecku nie zrobia nawet jak spadna poza tym ja nie przykrecam nad glowka tylko na boku troszke dalej
kaluska
ja miałam przy Julce karuzele z pluszowymi zabawkami i spokojnie można bylo je odwiązać i wyprac w pralce- wydaje mi sie ze łatwiej utrzymać w czystości te plastikowe ale ładniejsze są pluszowe
drodka piękne te sprzęty dla maluszka!!!!!ale faktycznie u nas drogie jak....
drodka piękne te sprzęty dla maluszka!!!!!ale faktycznie u nas drogie jak....
dobry temacik z tymi karuzelami bo ja też chcę kupić i się zdecydować nie mogę czy lepiej z maskotkami czy plastikowe a mam pytanka czy orientujecie sie o melodyjki w tych karuzelach bo te najzwyklejsze to hyba wszystkier maja taka sama a ja myslalam nad czyms takim http://www.allegro.pl/item723422642_karuzela_fisher_price_pilot_projektor_super.html
kaluska
no te zwykle to mają chyba standardową melodyjkę
ale te bardziej wypasione są super mają różne dźwięki uspakajające dzidziolka ja miałam dla Julki taką najzwyklejszą karuzelke ale teraz zainwestuje w porządną
ale te bardziej wypasione są super mają różne dźwięki uspakajające dzidziolka ja miałam dla Julki taką najzwyklejszą karuzelke ale teraz zainwestuje w porządną
reklama
Podziel się: