Tak sie kurcze teraz zastanawiam ... nie lubie jak mi cos wejdzie w glowe i pozniej mysle ciagle co robic taka mam ochote na taki lezaczek z hustawka ale dla mnie 400 zl to niemalo na pewno chce kupic wogole lezaczek wiec w sumie jak mam wydac 100-200 zl to moze juz warto dolozyc najbardziej mnie wstrzymuje to ze ja juz do pracy nie wroce wiec po macierzynskim tylko mezus bedzie zarabial az ja cos nie znajde i to tez nie takie pewne bo nie ma stalej pracy teraz troche kasy odlozylam i w sumie rownie dobrze moze sie rozejsc na inne glupoty wiec moze warto w to zainwestowac ... Tak mysle ze moze dobre by to bylo bo ja po cesarce chyba nie bede mogla bardzo dyndac malucha na rekach a nie sadze zeby takie 2-3 miesieczne dziecko chcialo lezec grzecznie w lozeczku ... doradzcie mi prosze czy przy niskim budzecie warto kupic czy to zbedne i lepiej miec na co innego kase
reklama
Leżaczek bujaczek Fisher Price M7930 polecam taki lub G5914 to są trzyfunkcuyjne lezaczki, bujaczki i krzesełka, hustawki tez są super ale starczają na jakies pół rokuTak patrze teraz na ten fishera tylko nie wiem czy lepszy na plozach czy taki wiszacy jak hustawka ???
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Ja przy pierwszym dziecku miałam leżaczek. wykorzystywany na maksa. Kamil w nim leżał, bawił się, zasypiał. Dopóki nie umiał siedzić i nie dorósł do fotelika do karmienia to w leżaczku go karmiłam bo miał dobrze unoszone oparcie.
Teraz dostałam od koleżanki huśtawkę i na razie zastanwaiamy się nad leżaczkiem.
Teraz dostałam od koleżanki huśtawkę i na razie zastanwaiamy się nad leżaczkiem.
Kurcze no ja to mam dylematy ... ten chicco wiszacy bardziej mi sie podoba i taki fajniejszy do hustania niz na plozach ale z drugiej strony ten na plozach fishera jest tanszy i na dluzej wystarczy ale znow z trzeciej strony ;-) nie wiem czy juz takie dziecko wieksze bedzie sie interesowalo takim bujaczkiem wiec moze wystarczy tylko taki do 9 kg
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
liiiviiia myślę , że jeśli zaiwestujesz w huśtawkę to ważne żeby można go było używac również jako stojącego. Myślę, że wtedy na dłużej starczy. Huśtawki myślę, że będziemy używać dopuki maleństwo nie będzie się zbyt dużo ruszać. A taki stawiany na pewno na dłużej.
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Ten pierszy świetny. Natomiast jeśli o mnie chodzi to ten drugi nie daje się zdjąć i postawić. Ja bym się nie zdecydowała.
reklama
kaluska
Fanka BB :)
ja sie zdecydowałam na ten pierwszy! Moja kuzynka ma i jest bardzo zadowolona jej synek ma 3latka i nadal go używa jako bujaczka
Podziel się: