reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Tak sie kurcze teraz zastanawiam ... nie lubie jak mi cos wejdzie w glowe i pozniej mysle ciagle co robic :wściekła/y: taka mam ochote na taki lezaczek z hustawka ale dla mnie 400 zl to niemalo :sorry: na pewno chce kupic wogole lezaczek wiec w sumie jak mam wydac 100-200 zl to moze juz warto dolozyc :confused: najbardziej mnie wstrzymuje to ze ja juz do pracy nie wroce wiec po macierzynskim tylko mezus bedzie zarabial az ja cos nie znajde i to tez nie takie pewne bo nie ma stalej pracy :sorry: teraz troche kasy odlozylam i w sumie rownie dobrze moze sie rozejsc na inne glupoty wiec moze warto w to zainwestowac ... Tak mysle ze moze dobre by to bylo bo ja po cesarce chyba nie bede mogla bardzo dyndac malucha na rekach a nie sadze zeby takie 2-3 miesieczne dziecko chcialo lezec grzecznie w lozeczku ... doradzcie mi prosze czy przy niskim budzecie warto kupic czy to zbedne i lepiej miec na co innego kase

reklama
Ja przy pierwszym dziecku miałam leżaczek. wykorzystywany na maksa. Kamil w nim leżał, bawił się, zasypiał. Dopóki nie umiał siedzić i nie dorósł do fotelika do karmienia to w leżaczku go karmiłam bo miał dobrze unoszone oparcie.
Teraz dostałam od koleżanki huśtawkę i na razie zastanwaiamy się nad leżaczkiem.

Kurcze no :sorry::confused: ja to mam dylematy ... ten chicco wiszacy bardziej mi sie podoba i taki fajniejszy do hustania niz na plozach ale z drugiej strony ten na plozach fishera jest tanszy i na dluzej wystarczy ale znow z trzeciej strony ;-) nie wiem czy juz takie dziecko wieksze bedzie sie interesowalo takim bujaczkiem wiec moze wystarczy tylko taki do 9 kg :sorry:

liiiviiia myślę , że jeśli zaiwestujesz w huśtawkę to ważne żeby można go było używac również jako stojącego. Myślę, że wtedy na dłużej starczy. Huśtawki myślę, że będziemy używać dopuki maleństwo nie będzie się zbyt dużo ruszać. A taki stawiany na pewno na dłużej.

reklama
Do góry