ja mam nawilżacz ultradźwiękowy który wytwarza parę wodna. Regularnie wymieniam wodę, osadu narazie nie mam, grzyby na ścianach się nie robią. Dodaję do niego 2 kropelki olejku zapachowego ostatnio kupiłam o zapachu bzu. Powietrze w pokoju jest takie świeze ja jestem zadowolona wiec polecam
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Kochane zapraszam do Szkocji
my własnie kilka dni temu wyciągnelismy nasze urzadzenie do osuszania powietrza w mieszkaniu...juz mam powoli dość tego, ze nawet reczniki w łazienke nie chca schnąć.
Oj jak ja bym wolała nawilżać...
my własnie kilka dni temu wyciągnelismy nasze urzadzenie do osuszania powietrza w mieszkaniu...juz mam powoli dość tego, ze nawet reczniki w łazienke nie chca schnąć.
Oj jak ja bym wolała nawilżać...
ja mam nawilżacz ultradźwiękowy który wytwarza parę wodna. Regularnie wymieniam wodę, osadu narazie nie mam, grzyby na ścianach się nie robią. Dodaję do niego 2 kropelki olejku zapachowego ostatnio kupiłam o zapachu bzu. Powietrze w pokoju jest takie świeze ja jestem zadowolona wiec polecam
A jaki masz nawilżacz i jak długo go używasz? Ja początkowo chciałam kupić ale jak poczytałam o pracy tych tańszych i że się ciągle psują to zrezygnowałam. Niestety takiego za 300 czy 500 zł nie kupię.
enka75
mamuśka :)
Znalazłam coś w stylu 2 w jednym, czyli zarówno ciepła jak i zimna para oraz jonizator HB UH1100B - RTV EURO AGD Lider rynku RTV i AGD w Polsce
cena troche duża, ale mam kilka "zaskórniaków" które właśnie na ten cel miałam przeznaczyć :-)
cena troche duża, ale mam kilka "zaskórniaków" które właśnie na ten cel miałam przeznaczyć :-)
ja kupilam jeden naj tanszych nawet nie ze względu na cene ale ze po prostu mi sie podobał z wyglądu.o ja mam taki niebieski JONIZATOR GENERATOR PARY *PIEKNA LAMPA *BI (716208861) - Aukcje internetowe Allegro zamowilam go z allegro bo zauważylam ze sa nawet po 30zł ja razem z przesylka zaplacilam cos ok 70 zł bo u mnie w sklepie była taki ale kosztował ponad 100. Mam go już dosyć długo i nic mi się z nim jeszcze stało. A najbardziej zadowolona jestem z niego w nocy;-);-) Gdy jest ciemno i cicho, światełka dają piękny efekt do tego delikatny szum wody i zapach nawet mojego meza wprawiaja w romantyczny nastroj a do romantykow to on raczej nie nalezy hihihi
Makta
My dzisiaj w mkońcu zamówilismy wózek...teraz tylko czekac musimy ok 2 tygodni i jestesmy zwarci i gotowi...Jestem z nas dumna bo to był dla nas najwiekszy problem...
A to nasz wybór...
Quinny Buzz 3, Carrycot, Carseat, Footmuff, Easyfix Base
A to nasz wybór...
Quinny Buzz 3, Carrycot, Carseat, Footmuff, Easyfix Base
henrietta5
Fanka BB :)
super bardzo podobają mi się te wózki, ale niestety u nas trochę cena wygórowana
reklama
Makta
OliLena ja tez juz nogami przebieram i czekam na przesyłkę...a wózek wybierał mój M. uparł sie na ten Quinny i w sumie ledwo co udało mi sie wynegocjowac kolor taki jak mi sie podoba. taki nadgorliwy z niego tatuś
Podziel się: