reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

ja mam nawilżacz ultradźwiękowy który wytwarza parę wodna. Regularnie wymieniam wodę, osadu narazie nie mam, grzyby na ścianach się nie robią. Dodaję do niego 2 kropelki olejku zapachowego ostatnio kupiłam o zapachu bzu. Powietrze w pokoju jest takie świeze :)ja jestem zadowolona wiec polecam

reklama
Kochane zapraszam do Szkocji :)
my własnie kilka dni temu wyciągnelismy nasze urzadzenie do osuszania powietrza w mieszkaniu...juz mam powoli dość tego, ze nawet reczniki w łazienke nie chca schnąć.
Oj jak ja bym wolała nawilżać...:tak::tak::tak:

ja mam nawilżacz ultradźwiękowy który wytwarza parę wodna. Regularnie wymieniam wodę, osadu narazie nie mam, grzyby na ścianach się nie robią. Dodaję do niego 2 kropelki olejku zapachowego ostatnio kupiłam o zapachu bzu. Powietrze w pokoju jest takie świeze :)ja jestem zadowolona wiec polecam

A jaki masz nawilżacz i jak długo go używasz? Ja początkowo chciałam kupić ale jak poczytałam o pracy tych tańszych i że się ciągle psują to zrezygnowałam. Niestety takiego za 300 czy 500 zł nie kupię.

ja kupilam jeden naj tanszych nawet nie ze względu na cene ale ze po prostu mi sie podobał z wyglądu.o ja mam taki niebieski JONIZATOR GENERATOR PARY *PIEKNA LAMPA *BI (716208861) - Aukcje internetowe Allegro zamowilam go z allegro bo zauważylam ze sa nawet po 30zł ja razem z przesylka zaplacilam cos ok 70 zł bo u mnie w sklepie była taki ale kosztował ponad 100. Mam go już dosyć długo i nic mi się z nim jeszcze stało. A najbardziej zadowolona jestem z niego w nocy;-);-) Gdy jest ciemno i cicho, światełka dają piękny efekt do tego delikatny szum wody i zapach nawet mojego meza wprawiaja w romantyczny nastroj a do romantykow to on raczej nie nalezy hihihi :-D:-D:-D

Makta u mnie już QUINNY BUZZ 4 stoi i czeka na maleństwo. Normalnie już doczekać się nie mogę. :-D
Henrietta5
ceny w przeliczeniu są takie jak u nas .

reklama
OliLena ja tez juz nogami przebieram i czekam na przesyłkę...a wózek wybierał mój M. uparł sie na ten Quinny i w sumie ledwo co udało mi sie wynegocjowac kolor taki jak mi sie podoba. taki nadgorliwy z niego tatuś:-D:-D:-D

Do góry