reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
A to kącik naszego Filipka :-)

Załączniki

• DSC02562.jpg
    DSC02562.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC02563.jpg
    DSC02563.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC02564.jpg
    DSC02564.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC02565.jpg
    DSC02565.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 74
a ja sie załamałam bo miałam fajne łóżeczko białe ale okazało się że potrzebowałoby drobnej odnowy czyli pomalować a boję się malować bo te farby dl dziecka nie są zbyt dobre i wole nie ryzykować tak więc czeka mnie zakup nowego łóżeczka ehh a już się cieszyłam że sobie złożę i uszykuję koncik no ale cóż muszę poczekać do weekendu :) co prawda mam nowiutkie łóżeczko turystyczne ale jeszcze go nie rozłożyłam uparłam się że na początek chce mieć drewniane i juz heh a jak ja sie czasem uprę to koniec ;-):-D

Monia ja (a raczej mój M.) odnawiałam kołyskę...fakt, ze pomalował ja juz jakieś 3 tygodnie temu i póki co sie wietrzy ale mysle, ze małej nie powinna zaszkodzić.
A skad masz wiadomości, ze malowanie takie szkodliwe??

Dziewczyny nie wszystkie farby są szkodliwe. Na studiach pracowałam na pokazach środków do drewna. Trzeba wybrać zawsze lakier, czy farbę wodną-są bezzapachowe i posiadają atesty- wtedy śmiało można malować. Przecież łóżeczka, które kupujemy też są pomalowane;-)

No właśnie tez tak mi się wydawało...ale dzieki za info Moniczkaleg...do porodu nasza kołyska i tak bedzie jeszcze miała chwile aby dobrze sie wywietrzyć :tak::tak::tak:

reklama
Syla24 leżaczek jest super!!! Napewno Ci się przyda. Bardzo, ale to bardzo byłam zadowolona z mojego gratka, więc sądzę, że ty ze swojego będziesz wniebowzięta.

Do góry