reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Słodki ten kącik
To wszystko jest takie cudne...malutkie, śliczniutkie i słodkie.
Od razu mam ochotę przytulic swoja dzidzię...
To wszystko jest takie cudne...malutkie, śliczniutkie i słodkie.
Od razu mam ochotę przytulic swoja dzidzię...
kari_26
wrześniowa mama 2009
niom pięknie ja dzis tez uprałam pościelke może juterko też uda mi sie wstawić foto)tylko że nie cierpię prasowac więc nie obiecuję)
a ja sie załamałam bo miałam fajne łóżeczko białe ale okazało się że potrzebowałoby drobnej odnowy czyli pomalować a boję się malować bo te farby dl dziecka nie są zbyt dobre i wole nie ryzykować tak więc czeka mnie zakup nowego łóżeczka ehh a już się cieszyłam że sobie złożę i uszykuję koncik no ale cóż muszę poczekać do weekendu co prawda mam nowiutkie łóżeczko turystyczne ale jeszcze go nie rozłożyłam uparłam się że na początek chce mieć drewniane i juz heh a jak ja sie czasem uprę to koniec ;-)
Makta
Monia ja (a raczej mój M.) odnawiałam kołyskę...fakt, ze pomalował ja juz jakieś 3 tygodnie temu i póki co sie wietrzy ale mysle, ze małej nie powinna zaszkodzić.
A skad masz wiadomości, ze malowanie takie szkodliwe??
A skad masz wiadomości, ze malowanie takie szkodliwe??
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wszystkie farby są szkodliwe. Na studiach pracowałam na pokazach środków do drewna. Trzeba wybrać zawsze lakier, czy farbę wodną-są bezzapachowe i posiadają atesty- wtedy śmiało można malować. Przecież łóżeczka, które kupujemy też są pomalowane;-)
Makta
No właśnie tez tak mi się wydawało...ale dzieki za info Moniczkaleg...do porodu nasza kołyska i tak bedzie jeszcze miała chwile aby dobrze sie wywietrzyć
a taki leżaczek-bujaczek dostaliśmy od dziadziusia:-)
BRIGHT STARTS ---------------- HUŚTAWKA NIEBIESKA (710098805) - Aukcje internetowe Allegro
BRIGHT STARTS ---------------- HUŚTAWKA NIEBIESKA (710098805) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: