reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Tak te mini produkty to na prawdę rewelacja...tez kupiłam cały taki zestawik i juz mam w kosmetyczce. Jestem pewna, że niczego nie zapomnę...nawet szczoteczkę do zębów kupiłam nową ;-)

reklama
Podpisuję się obiema rękoma ad mini zestawików- w Rossmanie można nawet mini dezodorant dostać :-) nie mówiąc o mini płynie do ust czy nini odżywce do włosów lub mini balsamik do ciała.

hehe ja też mam zamiar kupic podkłady i tak mini zestaw w rossmanie :) czekam tylko do piątku bo jest otwarcie rossmana wtedy zaraz kolo mnie :) bo co prawda są w moim mieście sklepy rossman ale trzeba podjechać kawałeczek autobusem a ja ostatnio sie tak rozleniwilam ze tyłka mi sie nie chce z domu ruszać hehehe w was też się taki leń odezwał?:)

Nie wiedziałam o tych mini zestawach z Rossmana ale super sprawa!!!!!!!:happy: Tyle rzeczy trzeba zabrać ze sobą do tego szpitala, że mini zestawy to bomba pomysł!

ja mam wielkiego lenia na zmianę z dawkami ogromnej energii- dziwnie- ze skrajności w skrajność:confused:

ja mam wielkiego lenia na zmianę z dawkami ogromnej energii- dziwnie- ze skrajności w skrajność:confused:

Ostatnio dokładnie to samo zauważyłam u siebie a po za tym mam takie dziwne uczucie, jakbym sobie nie mogła znaleźć miejsca, łaże po domu z kąta w kąt, nie wiem co ze sobą zrobic ... dziwne :baffled:

skad ja znam te objawy z jednej strony ciezko z lozka sie zwlec a z drugiej nuda i cos by sie ze soba zrobilo hhe a wracając do tematu zakupów mam pytanie może bardziej skierowane do obecnych już mamusiek :) słyszałam że jak się karmi dziecko piersią to nie trzeba dawać nić pozatym do picia...ewentualnie specjalne herbatki na kolke itp. znajoma poleciła mi Hipp

monia22 nie trzeba przepajać dzidziusia kiedyś się to praktykowało. Mojemu dziecku jak ciemiączko się zapadało to dawałam cyca i wracało do normy. Tak poleciła mi położna z IMiDz. Poza tym na kolkę właśnie herbatka Hipp

dzieki :) strasznie mnie to zaciekawiło z tym karmieniem i w sumie wiem ze powinnam to poszukac w tematach o karmieniu ale jakos sie rozpedzilam z napisaniem heh i dziekuje bardzo za odpowiedz :)

reklama
To prawda- niczym nie trzeba maluszka dopajać- pokarm, który leci na samym początku karmienia jest rzadszy i to nim dzidzia się napaja:tak: ja Julce nie dawałam nic a herbatki na kolke sama piłam- mała dostawała koperek z mojego mleka;-)

Do góry