reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

KALUSKA ja będę rodzić w Bytomiu z racji tego ,ze tam pracuje mój gin,no i że blisko.Jeżeli chodzi o Rude Śląska to słyszałam dobre opinie,ale zdarzały się też złe.Pozdrawiam serdecznie;-)

reklama
Ja zamówiłam sobie z tej serii ten przybornik torbę z serduszkiem, prezentuje się fajnie, chcę w nim trzymać pieluszki i jakiś kremik do pupci czy chusteczki. Jedno tylko jak dla mnie to zbyt sztywny materiał i cieżko mi się rpasował, ale ogólnie śliczny.

Sliczny:-), ja mam podobny:-D z misiem albo kroliczkiem Hm.. nie pamietam.. dwa.. jeden za 3,50 funta... Przerazajace polskie ceny...:cool:

no może są gdzieś taniej, może w hurtowniach ale ja nie mam już siły biegać po sklepach, dziś i tak z dziwnym kłuciami chodziłam i modliłam się co by nie były to skurcze :-D

A ja zrezygnowałam z zakupu specjalnych ręczniczkó dziecięcych. Mam oktylion nowych, wyprałam kilkukrotnie, wyprasowałam i są ok. Choć te dla dzieci są przeeeśliczne :-)

ja też szczerze nie miałam kupować takich ręczników bo dostałam masę od teściowej takich wielgachnych plażowych ale, ten był akurat tani i chciałam zobaczyć jaki to gadżet:-D poza tym tu się dostało 2 od mamy tu była okazja to kupiłam jeszcze jeden z kapturem ale myjka w zestawie była więc takich typowo dzidziowych mam 4 i 4 myjki. jednak moja ulubiona to taka rękawica różowa, która na końcu każdego palca ma główkę świnki:-D

ja też nie kupuje ręcznika typowego dla maluszka. Mam w domu dużo wielgachnych ręczników i te mi powinny wystarczyć. Zresztą,później nie wiadomo co z tymi ręcznikami z kapturkiem robić. Jednak gdybym trafiła coś taniego,może bym się skusiła.

reklama
a ja kupiłam narazie 2 ręczniczki z kapturkiem i już raczej więcej z kapturkiem nie zamierzam kupować chyba że jakiś mi się szczególnie spodoba do tego kupiłam narazie 2 zwykłe ręczniki z fajnymi miśkami:) też mam dość sporo ręczników w domku ale ręczniki to taka rzecz której używa się na codzień więc myślę że ich nigdy dość:) a te z kapturkiem też można potem powiesić na wieszaczku i używać do rąk :)

Do góry