reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
elinek ja też kupilam naklejki na ściane tylko w sklepie i powiem Ci super sprawa:tak: na początku bałam się, że jak bedę hciała odkleić to mi farba zejdzie ale nic takiego nie miało miejsca a ściana wyglada fajnie. nie mam możliwości niestety, teraz malować ściany więc kącik dzieciaczka ozdobiłam właśnie takimi nalepkami :happy2:

No ja wiem, kochana, że to fajowa sprawa jest :tak: Chodzi mi tylko, czy ktoś konkretnie TE naklejki zna, bo wybór tego jest ogromny, a rozstrzał cen - przerażający, na allegro od 4 do 299 zł. Nie wiem czy te droższe są lepsze...
No i się jeszcze zastanawiam, czy mi się to będzie na ścianie trzymać, bo mam tapetę i to nie taką gładką, wiecie, te takie tapety z włókna szklanego są do malowania, to właśnie taką mam. Najwyżej jak się nie będą chciały trzymać, to taśmą dwustronną podkleję...:tak:
Naklejki na ścianę KWIATKI, MOTYLKI, POLANA (693749661) - Aukcje internetowe Allegro

Oświadczam ze mam już wszystko przygotowane na przyjecie maleństwa:-):-D
Jak byłam w szpitalu mama poprała wszystkie ubranka od 0-6 miesięcy, w sobotę poprasowała, a ja poskładałam. Aby do 38 tc. i możemy rodzic:tak:
Teraz tylko odpoczywam....

kasiunia naprawdę zazdroszczę u mnie jeszcze kilka rzeczy niedopiętych:dry:
elinek mi się wydaje, że powinno się trzymać na tapecie najlepiej sprawdzić jak już zamówisz na najmniejszej naklejce ale w sumie tak jak mówisz można taśmą podkleić. ja mam ściany malowane więc nie mam porównania w sumie. ale na meblach też się trzyma a mebli też gładkich nie mam:sorry2:
no a ceny tak jak mówisz... przy niektórych to się aż za głowę łapię bo nic szczególnego na tych nalepikach nie ma a cena z kosmosu:shocked2:

syla mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z wozka na takich kolkach-mam na mysli mniejsze-obrotowe na przodzie, bo dziewczyny ktore znam i mialy takie wozki strasznie narzekaja.. bo kolka w jedna strone, a wozek i mama w druga...

my kupilismy sosnowe lozeczko z wyrytym misiem na ramie -chcielismy serduszko, ktore wczesniej upatrzylismy, ale sprzedali je... :(.. materac do tego kokos/kokos... natomiast nad wozkiem jeszcze trwaja debaty, choc juz mamy upatrzone dwa

No zobaczymy w praktyce jak to będzie.. kółka można zablokowac żeby się nie obracały.... to w takim razie jakie są dobre kółka bo ja już zgłupiałam:confused:

mi wszyscy doradzali bym kupila wozek na duzych-jednakowych, pompowanych kolkach, ktore sa na paskach a nie na tych plastikach-bo sie lamia... dlatego z wozkiem wstrzymuje sie do ostatniej chwili i szukam jeszcze... Ale dokladnie tak jak mowisz... praktyka nam powie czy dobrze wybralysmy...a najgorsze ze czeka nas cala zima..i pchanie wózia przez sniegi i lody...

vanilla_sky muszę wyrazić swoje oburzenie :tak: dlaczego najgorsze że zima ..... taka sama pora roku jak inna nie ma co narzekać ..... od razu mi się przypomniala koleżanka ktora urodzila w grudniu i mi w kółko powtarza ....
"będziesz miala przerąbane przez lato jakjmasz termin na wrzesień, gorąco ugotujesz się" ----- JA NIE NARZEKAM tak samo mi było gorąco rok temu,
"w zimie będziesz miała znowu przerąbane bo jak ja wychodziłam z małym na pole to sobie mogłam usiąść na ławce odpocząć albo położyć małego na kolanach" ----- no przecierz cały dzień w domu to mogę robić a krótki spacer jeszcze nie męczy tak bardzo, po za tym te nasze zimy :wściekła/y: ......

reklama
soszka...kolezanka jakas chyba przewrazliwiona byla... :D:D wiadomo ze kazda pora roku jest trudna pod jakims wzgledem... bo jak jestes w ciazy to upal dokucza latem a zima to ze musisz ubierac sie jak cebula -warstwowo... ale mi chodzilo tylko o to ze zima bedzie ciezko pchac wozek po zasniezonych, oblodzonych powierzchniach... i trzeba miec to na uwadze jesli chodzi o wybor wozka... a przynajmniej ja bede miala ;-)

Do góry