Wielkie dzięki za odpowiedź Muszę przyznać, że mnie uspokoiłaś. Ciężko znaleźć w sieci jakieś zdjęcie spacerówki właśnie od strony budki i obawiałam się, że może być taka trochę za ciężka/gruba. Super słyszeć, że ma siateczkę Wizualnie mi się ten wózeczek bardzo podoba. No i te koła takie spore się wydają, wygląda na to, że sprawdzą się jesienią i zimą Chyba tez się na niego skuszę
reklama
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
SoszkA_KrK
Zaangażowana w BB
bardzo ładny wózeczek .......
talina postaram się jutro spacerówkę rozpakować i zrobić foto z budką i bez :-)
talina postaram się jutro spacerówkę rozpakować i zrobić foto z budką i bez :-)
Moltizerka
Mamusią być
Ja mam nose fride i jestem naprawde niesamowicie z niej zadowolona jak dla mnie mega wynalazek tym bardziej ze ja plus jagodka plus gruszka to nie bylo najlepsze polaczenie a fridom wyciagam wszysciutko i nosek czysciutki a jeszcze jak wczesniej zaaplikuje wode morska a potem oczyszcze fridom to katarek nam ne straszny od malenkosci hihi
O
onka
Gość
Michasia ja też zakupić mam zamiar dla mojej małej taką gruszkę, bo te mechanizmy mnie jakoś nie przekonują....
A powiedz mi to jakaś firma jej jest czy jak??? Bo mam zamiar wybrać się do apteki kupić ową gruszkę, lecz nie chcę żeby wcisnęli mi jakieś badziewie...
A powiedz mi to jakaś firma jej jest czy jak??? Bo mam zamiar wybrać się do apteki kupić ową gruszkę, lecz nie chcę żeby wcisnęli mi jakieś badziewie...
Dzięki dziewczyny za rozjaśnienie sytuacji. Z tego wszystkiego dla mnie wynika, że najlepsze są metody naszych babć - gruszeczka do noska i aheja. A co z tą solą morską? Jak to się aplikuje? I czy sama sól wystarcza czy trzeba dodatkowo wyciągać śpikulce z noska?
Michasia84
ninonka moja gruszeczka jest z Canpol Babies :-) można ją dostać w każdym sklepie z art dziecięcymi, markecie itd ;-) ja akurat w tesco kupiłam, ale widziałam je w SMYKu, REALu, Auchan ;-)
elinek wodę morską się wpsikuje do noska dziecku po to, żeby rozluźnić to co w tym nosku zalega.. rozmoczyć jakgdyby.. no i troszkę bardziej wypełnić zatoki, potem się ściąga gruszką dokładnie wszystko o wiele łatwiej, niż same takie gęste smarkuchy z babokami zaschniętymi ;-)
elinek wodę morską się wpsikuje do noska dziecku po to, żeby rozluźnić to co w tym nosku zalega.. rozmoczyć jakgdyby.. no i troszkę bardziej wypełnić zatoki, potem się ściąga gruszką dokładnie wszystko o wiele łatwiej, niż same takie gęste smarkuchy z babokami zaschniętymi ;-)
reklama
Michasia84
kizi do oczek bardziej polecana jest sól fizjologiczna. mój mały miał zapalenie spojówek, oczka zaropiałe jak u kociąt.. i lekarka nie kazała rumiankiem, bo rumianek wbrew pozorom bardzo uczula ;-)
Podziel się: