reklama
SoszkA_KrK
Zaangażowana w BB
to cena za sam baldachim ..... też się złapałam na tym ale drugi raz uważnie czytałam
kizi
Fanka BB :)
aaaa i jeszcze jedno kupiłyście już może smoczki??
ja kiedy urodziłam synka nie miałam smoczka ale już w szpitalu niby spał ale był taki niespokojny i siostry powiedziały żebym spróbowała dać mu smoczek akurat nie miałam przy sobie ale koleżanka obok miała nowy i mi dała siostry wyparzyły dałam synkowi i od razu był spokojniejszy:-)siostry mówily że miał silny odruch ssania.
a tak wogóle to jak bedziecie kupować to jeden czy dwa smoczki te od 0-3 miesiecy??
ja kiedy urodziłam synka nie miałam smoczka ale już w szpitalu niby spał ale był taki niespokojny i siostry powiedziały żebym spróbowała dać mu smoczek akurat nie miałam przy sobie ale koleżanka obok miała nowy i mi dała siostry wyparzyły dałam synkowi i od razu był spokojniejszy:-)siostry mówily że miał silny odruch ssania.
a tak wogóle to jak bedziecie kupować to jeden czy dwa smoczki te od 0-3 miesiecy??
Ja kupiłam 2 smoczki wiadomo czasem jeden może sie zawieruszyć a co do laktatorów to słyszałam jak byłam w szpitalu że najlepsze sa zwykłe i najtańsze
a mam pytanko ile kupujecie paczek pieluszek na początek?
a mam pytanko ile kupujecie paczek pieluszek na początek?
LilithGoth
Fanka BB :)
super kompleciki
co do wozka my jesteśmy zdecydowani na coneco toledo ... kolor czerwony
ładny ten czerwony w sklepach nie widziałam ...ja mam taki niebieski a zastanawiałam się też nad pomarańczowym ale mojemu chłopakowi sie nie bardzo podobał pomarańcz.super kompleciki
reklama
ja też mam dużą rodzinkę więc zaoszczedziłam trochę na wydatkach rodzice kupili wózek i fotelik do samochodu, od cioci łóżeczko drewniane białe z szufladą, od teściów właśnie ten zestaw pościeli co pokazywałam wczoraj (cały komplet coś ok 200zł ta co jest pokazana cena to za baldachim tylko) no a jutro od drugiej cioci drugie łóżeczko. Fajnie że wszystko sama mogłam sobie wybrać a nie że mi narzucili bo taki kupili i juz hehe Tylko to jutrzejsze łóżeczko to niespodzianka. Wiem że jest różowe z baldachimem bujane opisywali mi słownie jak wygląda bo nie mogli znalezc na allegro. Rodzice widzieli mowili ze sliczne. myślałam ze chodzi o turystyczne ale to podobno cos innego wiec jak jutro zobacze to zrobie fotke i wam pokaze sama jestem strasznie ciekawa co to za wynalazek
Podziel się: