reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

dziewczyny bardzo ładne kapleciki:tak:
monikaa22 jakiś tani wydaje mi sie twój zestaw za tyle rzeczy super:-)

reklama
aaaa i jeszcze jedno kupiłyście już może smoczki??
ja kiedy urodziłam synka nie miałam smoczka ale już w szpitalu niby spał ale był taki niespokojny i siostry powiedziały żebym spróbowała dać mu smoczek akurat nie miałam przy sobie ale koleżanka obok miała nowy i mi dała siostry wyparzyły dałam synkowi i od razu był spokojniejszy:-)siostry mówily że miał silny odruch ssania.
a tak wogóle to jak bedziecie kupować to jeden czy dwa smoczki te od 0-3 miesiecy??

Ja kupiłam 2 smoczki wiadomo czasem jeden może sie zawieruszyć :) a co do laktatorów to słyszałam jak byłam w szpitalu że najlepsze sa zwykłe i najtańsze :)

a mam pytanko ile kupujecie paczek pieluszek na początek?

super kompleciki :)
co do wozka my jesteśmy zdecydowani na coneco toledo ... kolor czerwony :)
toledo021.jpg

moniaa22
Fajny ten zestaw:) i cena przystępna:)
Ja też czekam aż mi przywiozą łóżeczko i inne dyrdymały od mojego braciszka:) przynajmniej nie muszę tyle kupować
ach co to za luksus mieć dużą rodzinkę:-):-):-)

reklama
ja też mam dużą rodzinkę:D więc zaoszczedziłam trochę na wydatkach :D rodzice kupili wózek i fotelik do samochodu, od cioci łóżeczko drewniane białe z szufladą, od teściów właśnie ten zestaw pościeli co pokazywałam wczoraj (cały komplet coś ok 200zł ta co jest pokazana cena to za baldachim tylko) no a jutro od drugiej cioci drugie łóżeczko. Fajnie że wszystko sama mogłam sobie wybrać a nie że mi narzucili bo taki kupili i juz hehe :) Tylko to jutrzejsze łóżeczko to niespodzianka. Wiem że jest różowe z baldachimem bujane opisywali mi słownie jak wygląda bo nie mogli znalezc na allegro. Rodzice widzieli mowili ze sliczne. myślałam ze chodzi o turystyczne ale to podobno cos innego wiec jak jutro zobacze to zrobie fotke i wam pokaze sama jestem strasznie ciekawa co to za wynalazek ;)

Do góry