reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Drogie Koleżanki, a jakieś ręczniki dla maleństwa kupowałyście? Bo troche się pogubiłam już w tych okryciach z kapturkami, obawiam się że szybko będą małe..:sorry2: Jakie jest Wasze zdanie?

Ja mam jeden ręczniczek z kapturkiem jak na razie i mam w planach zakup jeszcze jednego, to tak na początek, bo potem będę już używała normalnych ręczników, też mam nowe, jeszcze ze ślubu. Nie sądzę, żeby szybko były za małe, przynajmniej ten mój jest prawie w normalnych rozmiarach dużego ręcznika, kupowałam w TESCO.

reklama
Dziewczyny, jeśli chcecie kupować ręczniczki wyprawki ect a w waszym mieście jest TESCO to poszukajcie ciuszków cherokee. Ostatnio kupiłam kaftanik, śpioszki, body, czapeczka i butki za około 20 zł :-) jakość naprawdę super 100% bawełna i do tego fajny design. Są też właśnie zestawy z ręczniczkami z kapturkiem - po prostu boooskie.

Załączniki

• lezaczek-rozowy-kwiatek1.jpg
    lezaczek-rozowy-kwiatek1.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 27
przy Kacperku miałam zwykły ręcznik kapielowy z miękkiej frotki i sprawdzał sie znakomicie ...... :tak: ( tez prezent ślubny) :tak: teraz mam reczniczek z kapturkiem z racji odziedziczenia po siostrz i jej smyku :tak: ale osobiście bym nie kupywała:tak::-D:tak:

a prezencik sliczny :cool2:

Kasiunia słodki ten leżaczek:-) my też mamy dostac w prezencie od mojego taty, wprawdzie to idzie juz w paczce ale niemam pojęcia jaki;-)

Mamuśki a laktatory macie zamiar kupowac? Może już jakas mamuśka nabyła ten sprzęt to może podpowiedziec jakiej firmy i za ile się udało zdobyc ten sprzęcik. Ja mam zamiar kupic w następnym miesiącu bo w tym niestety kasy brak:dry:

a do mnie niedawno doszła paczka z kompletem który zamówiłam na allegro MY-SWEET-BABY baldachim tiul +kokarda +serduszka (683451850) - Aukcje internetowe Allegro ja mam wzór nr 122 mój ukochany był obojętny co do tego zestawu i nie do końca przekonany ale jak zobaczył na żywo to wręcz nie mógł wyjść z podziwu a szczególnie spodobał mu się ochraniacz na łóżeczko :) a ja nie mogę się doczekać aż przywiozą mi łózeczko i będę mogla to wsyzstko zmontowac :D

reklama
Ja właśnie kupiłam dwa takie reczniki z Tesco bo były poprzeceniane:tak:
a laktatora narazie nie kupuje jak coś to porzycze od koleżanki;-)
byłam ostatnio u znajomej i ona dostała taki fajny monitor oddechu,wkłada sie taka malutka mate pod materacyk i ona kontroluje oddech dziecka jak przez ileś tam sekund dziecko nie oddych to się włancza alarm,mówiła że raz miała taka sytuacje i wogóle podaje temperature tylko cena mnie przeraziła ok 500zł:szok:
ja bym chciała kupic elektroniczna nianie tylko nie mam pojęcia która jest dobra czy fisher price czy tommy (chyba dobrze zapamiętałam ta drugą nazwe) no i które lepsze te ładowane czy te na baterie??

Do góry