reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Dziewczyny a ja dalej nie mam wybranego wózka:baffled: Wczoraj już chciałam zamówić tego nowego X-landera, pojechałam do sklepu i oglądnęłam dokładnie i nie zamówiłam...Niby wózek rewelacja, a gondola jakaś niestabilna, latała sobie w dół i w górę...Zdziwilam się, bo ten model wózka jest wyjątkowo zachwalany, a tu taki bubel jakiś. Dziś idę oglądać Yeta i nie wiem co zrobię jak będzie to kolejny bubel...

reklama
Dziewczyny a ja dalej nie mam wybranego wózka:baffled: Wczoraj już chciałam zamówić tego nowego X-landera, pojechałam do sklepu i oglądnęłam dokładnie i nie zamówiłam...Niby wózek rewelacja, a gondola jakaś niestabilna, latała sobie w dół i w górę...Zdziwilam się, bo ten model wózka jest wyjątkowo zachwalany, a tu taki bubel jakiś. Dziś idę oglądać Yeta i nie wiem co zrobię jak będzie to kolejny bubel...

rozumiem Cie doskonale :tak::tak::tak:
to jest najgorsze jak się na coś nakręcimy a w realu okazuje się to bubel:(

Moniczkaleg wiem ze to denerwujące bo też już miałam chyba 4 typy wózków a jak zobaczyłam je w sklepie to powiedziałam ze za darmo nie chce.
Ale ja już jestem zadowolona bo dziś kupiłam wózeczek na allegro Espiro GTX 3 w1 kolor niebieski ( kolor wybierałam w ciemno bo w sklepie był tylko czerwony) mam nadzieje że się nie zawiode i bedzie nam dobrze służył:-)

Dziewczynki w końcu szczęśliwy traf:tak:Zamówiłam JET PICASSO BABYACTIVE + FOTELIK+GRATIS! 3w1! (671410246) - Aukcje internetowe Allegro ,miał być inny kolor, ale w rzeczywistości beż nr 10 świetnie się prezentuje:-)Ogólnie wózeczek jest bardzo lekki, łatwo sie prowadzi , jest solidnie wykonany. No i cena- ja kupiłam w sklepie bo mam gwarancje na 24 miesiące- a całość z fotelikiem wyniosła 1200 zł- więc naprawdę jestem zadowolona:tak:Polski wózeczek mam nadzieję, że się sprawdzi:tak:

Dziewczynki a ja mam do Was pytanie dotyczące wózka ... jaki wymiar gondolki bedzie najodpowiedniejszy bo jednak niedługo będzie zima ... i żeby maluszkowi nie było za ciasno :)

dziewczyny a kiedy bedziecie wszytsko prac i prasowac dla dzidzi??macie spakowana torbe do szpitala jesli nie to kiedy sie pakujecie??

No ja torbę chcę mieć spakowaną na miesiąc przed terminem.. a więc do połowy sierpnia ;-) i pranie, prasowanie tez sobie raczej na sierpień zostawię.. jakoś mi sie nie spieszy :-D bo teraz zrobię wszystko a potem będę stapac z nogi na nogę że rodzić chcę :-D

reklama
eli88 ja jeszcze nie kupialm tego proszku ale tez mam zamiar w najblizszym czasie kupic, w lidlu widzialm go chyab za 33zl, wiec to dobra cena
kizi, ja sie koniec lipca chce zabrac za pranko do konca lipca chce tez dokupic wszystko co mi jeszcze brakuje i na jakos na pocatku sierpnai spakowac torbe..

Do góry