Inną sprawą jest, że ekspedient w sklepie polecił Jedo - nie pamietam modelu - tylko to już iny cennik - jakieś 500 pln więcej i to tylko za gondole+spacerówka.
Argumentem dla Jedo była najwieksza obecnie na rynku gondola 81cm(swoją droga reszta ma ok 79 cm więc nie wiem czy 2 cm to aż taka wielka różnica?), 3letnia gwarancja, wózki produkowane są głównie na zachód i 36 dośwdiadczenie firmy, Pan stwierdził też, że takie wózki powinny kosztować około 3000pln, i każdy się dziwi, że jedo nie podniosi ceny.
Z tego co wiem to Jedo daje 2lata gwarancji, a nie 3lata. Tak mi powiedzieli przez telefon, ale wózek Fyn tej marki jest bardzo fajny i świetnie się prowadzi.
Śliczny wózeczek. Bardzo podobny do tako jumper który chcemy zamówić. My za cały komplet gondola + spacerówka + nosidełko + torba na drobiazgi będziemy płacić niecałe 1200.
TolaLee jak na mój gust nosidełko i fotelik samochodowy to jest to samo tylko nazwa inna. No chyba że się mylę??????;-)
Ja też kupię jumpera. Już nie mogę się doczekać zakupów. Jeśli mogę doradzić sprawdź sposób podnoszenia siedziska w spacerówce, bo jest wersja z tradycyjnym podnoszeniem i takim jak x-landerze na taśmie.
morelka18 mi sie wydaje ze facet nie do konca mial racje bo np ta parasolka
WÓZEK SPACERÓWKA MINI EuroBaby LEKKI NOWE FV (663306353) - Aukcje internetowe Allegro taka najbardziej zwyczajna nie rozkladana a jest napisane ze od 0-3 lat a ta np juz od 12 m-ca życia
SUPER SPACERÓWKA + FOLIA PRZECIWDESZCZOWA GRATIS! (663645710) - Aukcje internetowe Allegro więc myślę że nie byłoby zbyt dużego problemu znaleźć fajną spacerówke dla maluszka.
Nie chciałabym się wymądrzać, ale nie odważyłabym się posadzić dziecka, które dobrze nie siedzi w tej spacerówce mini, ona nie ma żadnej regulacji siedziska i wydaje mi się zdecydowanie zbyt duża dla dziecka 0-12m Myślę, że po prostu sprzedawca drugiego wózeczka był uczciwszy, ale to tylko moje subiektywne zdanie.
Ninonka co do tako - czytałam o nim wiele negatywnych opinii, ale może są mamy, które mają i sobie chwalą... ?
Ale dobrze że napisałaś, zaraz wskocze poczytam jakieś opinie co do TAKO
Stare modele Tako mają faktycznie nędzną opinię, ale nowego jumpera każdy chwali. Widziałam go, jeździłam po sklepie i jestem ZACHWYCONA.
Właśnie kurier przywiózł wózek dla Roksanki:-) jest śliczny
Mam nadzieje, ze będzie się sprawował tak samo dobrze jak wygląda...
Super wózeczek, a można zapytać w jakim sklepie zamawiałaś, bo nie mogłam znaleźć w necie? Ja jestem zdecydowana na jumpera, ale koleżance bardzo podoba się Twój wózeczek, a u nas takich w sklepie nie ma.
No właśnie kobietki, mój M. dziś sobie wymyślił że też takie siateczkowe łóżeczko kupimy, a mieliśmy tradycyjne no i popsuł mi całą koncepcje
co myślicie o takich łóżeczkach? Macie jakieś doświadczenia z tymi siateczkami? Jak one się sprawują bo ja szczerze mówiąc to bardziej tradycjonalistką jestem.
Nie miałam, ale koleżanki bardzo sobie chwalą, że dziecko się nie obija o szczebelki i teraz też takie planuję kupić, choć tradycyjne bardziej mi się podoba. Z tego co wiem warto dokupić materacyk, bo te w turystycznych łóżeczkach są zazwyczaj kiepskiej jakości.
Indygo, faktycznie super powóz, spodobał mi się ten czarny z kwiatkami
ale czy ta rączka na pewno jest przekładana? czy to siedzisko można zamontować przodem i tyłem do jazdy?
Słusznie zauważyłaś, że rączka nie jest przekładana tylko siedzisko można montować w dwie strony.
Mam nadzieję, że się tutaj nie wymądrzam, ale życie tak mi się ułożyło, że już drugi rok jestem na etapie kupowania wyprawki i naoglądałam się tego bardzo dużo. Pozdrawiam.