reklama
Hej dziewczyny- ja z zupełnie innej beczki: weszłam dzisiaj do sklepu dziecięcego, dosyć dużego, ale nigdy nie powiedziałabym, że on tani jest (bo nie jest). Zaskoczyło mnie natomiast, że materac kokosowo-gryczany kosztuje 79 zł, stojak pod wanienkę 52zł, a laktator Avent isis 136 zł... Jakbym chciała kupować na allegro, to wyszłoby dużo drożej. Innych rzezcy nie sprawdzałam, bo nie potrzebuję, ale wydaje mi się teraz, że nie zawsze zakupy internetowe są oszczędnością :/
jagoooodka
Fanka BB :)
jagolek masz całkowitą rację. Ja chytrusek jestem i zrobiłam listę rzeczy, które opłaca się kupić w sklepie, a które na allegro. Całą "drobnicę" brałam na allegro u dwóch sprzedawców i wyszło naprawdę tanio, bo w dodatku ominęły mnie koszty przesyłki :-) ale akurat wanienka, materac i kilka innych rzeczy jest na liście "sklepowej"
Indygo
Wózek Capri ma spacerówkę montowaną przodem i tyłem do kierunku jazdy a rączka ma regulację wysokości a nie jest przekladana ale w wersji głębokiej się to raczej nie przydaje bo dziwnie się prowadzi wózek z takim maluchem jak się go nie widzi ( poprzednio miałam wózek głęboki z przekładaną rączką).
Ja wybrałam kolorek żłóty - w rzeczywistości o wiele ładniejszy niż na fotce. Znalazłam też te wózki u innego sprzedawcy gdzie jest większy wybór kolorów (mojego nie ma) ale i cena wyższa:
WÓZEK CAPRI 3 ,4 +TORBA+FOLIA+MOSK.+DHL 0z (681222774) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Ja wybrałam kolorek żłóty - w rzeczywistości o wiele ładniejszy niż na fotce. Znalazłam też te wózki u innego sprzedawcy gdzie jest większy wybór kolorów (mojego nie ma) ale i cena wyższa:
WÓZEK CAPRI 3 ,4 +TORBA+FOLIA+MOSK.+DHL 0z (681222774) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Michasia84
ja mam taką zwykłą najzwyklejszą jaką można dostać w każdym sklepie z art dziecięcymi. taką najtanszą ;-) a przydawała mi się jakieś 7-8 miesięcy bo jak mały nauczył się siedzieć to już Go kąpałam w dużej wannie.. a jaka radocha tyle wody do chlapania ;-)
Moniczkaleg83
A ja dziś w końcu kupiłam na allegro łóżeczko- BIELONE ŁÓŻECZKO z serduszkiem + WYJ. SZCZEBLE (676841752) - Aukcje internetowe Allegro,
ciężko znaleźć białe łóżeczko które spełniałoby wszystkie moje marzenia tzn. szuflada, odkręcane szczebelki, materacyk+ przystępna cena. Białe łóżeczka są traktowane po "macoszemu"...chyba ich epoka minęła...
ciężko znaleźć białe łóżeczko które spełniałoby wszystkie moje marzenia tzn. szuflada, odkręcane szczebelki, materacyk+ przystępna cena. Białe łóżeczka są traktowane po "macoszemu"...chyba ich epoka minęła...
kizi
ja tez miałam taka zwykła i było wszystko ok a do kapieli polecam płyny które maja dozownik o wiele prościej można kąpać dziecko bo jedna reka je trzymasz a drugą myjesz.ja na poczatku urzywałam mydełka bambino i bylo troche ciezko bo nie mogłam dać sobie rady
reklama
O
onka
Gość
Ja podobnie jak jagoodka część w sklepie i część przez ALLEGRO zrobiłam zakupów...
A co do wanienki mam najzwyklejszą jaka może być, beż żadnych udogodnień noi materacyk z gąbki do niej myślę że będzie ok...:-)
A co do wanienki mam najzwyklejszą jaka może być, beż żadnych udogodnień noi materacyk z gąbki do niej myślę że będzie ok...:-)
Podziel się: