reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Ja też dla córci kupiłam ni to fiolet, ni to niebieski, dlatego niektórzy myśleli że to bryka chłopca. Ja nie kupiłabym różowego, czarnego, pomarańczowego i żółtego, ale to tylko mój gust. Myślę, że tzrba pamiętać, że na niektóre wózki trzeba dłużej czekać. Warto spytać sprzedawcy jak juz upatrzysz sobie wymarzony model. My czekaliśmy na nasz ponad 2 miesiące i dlatego zamóiliśmy wcześniej. Czekał na nas w sklepie i dopiero przy odbiorze podpisalismy gwarancje więc wiele czasu nie straciliśmy.
Ja też już myślę skrycie o zakupach jak będzie córcia to tylko kilka rzeczy dokupię, a jak synek to shopping od nowa Tym razem juz wiem co kupić. Przy córci najbardziej sprawdziły mi się body i kaftaniczki zapinane kopertowo. Uwielbiałam je. Z Miją często jeździliśmy do lekarza i 2 razy w tygodniu miała rehabilitację, więc szybko się ją rozbierało. No i półśpioszki- super przy nocnych przebieraniach:-)
Ja też już myślę skrycie o zakupach jak będzie córcia to tylko kilka rzeczy dokupię, a jak synek to shopping od nowa Tym razem juz wiem co kupić. Przy córci najbardziej sprawdziły mi się body i kaftaniczki zapinane kopertowo. Uwielbiałam je. Z Miją często jeździliśmy do lekarza i 2 razy w tygodniu miała rehabilitację, więc szybko się ją rozbierało. No i półśpioszki- super przy nocnych przebieraniach:-)
marzenka2015
Amazon.com : Folding Stroller with Rear Air Wheel, High View Summer Baby Carriages (Purple) : Baby. Zdecydowaliśmy ze jednak ten wózek kupimy różowy, niebieski albo zielony
marzenka2015
Klaczek ja tez uwielbiałam te koszulki zapinanie kopertowo i jednocześnie posiadają doszyte ochraniacze na dłonie...w szpitalu po porodzie ubierają dzidzi właśnie w taka koszulkę a potem dają zapas do dyspozycji...wcześniej nawet do domu dostałam kilka liczę ze i tym razem dostanę..super mięciutkie z naprawdę wspaniałej bawełny te koszulki warto włączyć w listę zakupów ..
Ostatnia edycja:
Załączniki
marzenka2015
Dzoana piekne ciuszki takie malusie ..bardzo ładne ubranka
kasiunia123
reklama
gabiczek
Witam wszystkie mamusie. Mam do sprzedania fajne markowe ubranka i buciki po moim synku oraz łóżeczko. Zapraszam na aukcje
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Łóżeczko żyrafka KLUPŚ z materacem (plus pościel gratis) Sosnowiec • OLX.pl
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Łóżeczko żyrafka KLUPŚ z materacem (plus pościel gratis) Sosnowiec • OLX.pl