reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Milka super tez myślałam nad gwiazdkami. Ale podusie zamawialas taka z wypelnieniem?

Ja zamowilam wierzch taki jak w załączniku, koleżanka dla mnie szyje. Mąż mówi, ze za pstrokaty. A pod spodem będzie zolty.

Załączniki

• 635844351225807005.jpg
    635844351225807005.jpg
    80,3 KB · Wyświetleń: 57
Milka super kolory.
Ja bym chciała w chmurki. Tylko nie wiem czy błękit i szary albo będzie paski granat i czerwień. Mąż musi zaakceptować. Mowi ze skoro synek bedzie to on przynajmniej w kwestii kolorów się wypowie
Ja to bym stonowane, delikatne wybrała.

reklama
dziękuję kochane :)

Martita powiem Ci, że nawet nie wiem czy podusia jest z wypełnieniem, ale chyba tak :) będzie na fotel obok łóżeczka albo do wózka :)
a Twoj wzór bardzo mi się podoba, wcale nie jest pstrokaty! mąż sie nie zna :)

klaczek uwielbiam motyw w chmurki :) wahalam się miedzy gwiazdkami i chmurkami właśnie :)

bluelovi ja tez uwielbiam właśnie miete z szarym :) i do tego biel i właśnie w tyh kolorach urządzam pokój małego :)

Do góry