reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Kitki super ubranka kupiłaś :yes:
Ja daję sobie zakaz wstępu do smyka przed Świętami :-) :)
Dużo czasu niby, fakt, ale zobaczycie tak zleci, że zanim się nie obejrzymy już nasze dzieciaczki z nami będą :)

Śliczne ubranka Kitki:biggrin2:
czekam na paczkę ze smyka, powinna być najpóźniej w poniedziałek i od teraz robię sobie szlaban na zakup ubranek przynajmniej do rozmiaru 68 bo jak wczoraj układałam w komodzie to już mi się dwie szuflady nie domykają tyle tego mam :shocked2: No ewentualnie jeszcze jakiegoś pajaca na spacery albo dresik ale tak poza tym to koniec szaleństw :rolleyes2: bo nie wiem gdzie ja się pomieszczę.

Dziewczyny od kilku dni czytam na temat termometrow. W końcu znalazłam jeden z nielicznych, który ma bardzo dobre opinie. Czy któraś z Was użytkuje może taki:
GERATHERM® NON CONTACT

ale kusicie mnie zakupami :)

Alexia ja mam termometr do ucha Braun, polecę go rękami i nogami. Mierzy temperaturę idealnie, wynik byl kilkakrotnie porównywany z rteciowym. Mamy go juz prawie 5 lat

Alexia jeszcze się nie rozglądałam za termometrem ale wiem że chce taki bez dotykania, ale wydaje mi się że po prostu podejdę do jakiego sklepu medycznego bo u nas jest kilka i coś sobie wybiorę. Fajny ten co znalazłaś bo mi właśnie o coś takiego też chodzi, żeby zarówno temp. ciała sprawdzić jak i temp wody w wanience.

Martita jak czytałam opinie to wszystkie jakie ogladalam są krytykowane właśnie z tego powodu. Po co mi termometr, który źle pokazuje temperaturę. Ten, o którym pisałam wyżej jako jedyny na obecną chwilę nie ma takich recenzji dlatego się nad nim zastanawiam.

reklama
Do góry