reklama
Ah Milka to moja szwagierka pobrala i już nie oddala, nie wiem po co jej były różowe kombinezony skoro ma dwóch chłopców?? Wczoraj dojechaly do nas paczki z pl, akcesoria do łazienki. No a w nich mata edukacyjna! Miałam dwie dla Ady. Jedna była nie używana więc ja schowalam. Szwagierka też miała dwie nowe maty. No i się okazało że moja nowa też sobie uzyczyla. I taka brudna, smierdzaca i ochawcona mi odeslala. Wyobraźcie sobie moja minę jak zobaczyłam ta mate.
Ja chętnie wyrazilabym swoją opinię, ale mój mąż powiedział że mam jej juz nic nie mówić bo on nie chce mieć konfliktu z siostrą. Bo oczywiście jakbym się odezwała to by była obraza całej rodziny, jaka ta Ania niedobra jest...szkoda nerwów dziewczyny :-(
klaudynaaa
Fanka BB :)
Ja miałam zimowy ale nie zdążyłam go wyprać i wychodzilismy w polarkowym
Reniu poduszkę do karmienia polecam ją mam po córci cały czas w niej karmie to wielka wygoda
Reniu poduszkę do karmienia polecam ją mam po córci cały czas w niej karmie to wielka wygoda
klaudynaaa
Martita miło że pytasz opisalam już wszystko w odpowiednim wątku ;-)
reklama
renia1321
Na koniec jeszcze stwierdziłam ze się przyda Przy synu nie miałam wiec myślałam że się obejdzie ale przypomniałam sobie ze na początku musiałam go na siedzaca lub półsiedząco karmić taka kruszynke a potem to już zawsze na leżąco najwygodniej nam było. 2 dni myślałam jakby tu męża po nią wyciągnąć i gdzie aż w gazetce zobaczyłam ze akurat są- fart