reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
renia śliczny ten kombinezon :) ja też właśnie zamówilam taki zimowy, niedługo powinien przyjść i się zastanawiałam co pod spód.

dziewczyny, a wy tez takie grubsze zimowe macie czy moze cienkie?
ja zabiorę ze sobą ten cienki do szpitala, a w razie jakby było zimno to mój i tak będzie jechał do domu zanim nas odbierze to weźmie grubszy i przywiezie. ciekawa jestem jaka pogoda będzie :)

Ja mam jeden zimowy ale lzejszy niz ten reni i jeden polarowy. Zobacze jaka bedzie pogoda i taki kaze mezowi zabrac do szpitala. W pl ma byc ocieplenie jakos po 25, ale nie wiem czy tak bedzie na pewno ;)

Mam jeszcze polarowy i cały czas myślałam że w nim wyjdzie ale on za cienki jednak... My wszyscy jeszcze w zimowych kartkach tu chodzimy. Różnie jest raz 6 st, raz 10 a innym razem tylko 2.

Ja też druga połowa kwietnia teoretycznie. Miałam po adzie dwa kombinezony, oba zniknęły w magiczny sposób z domu teściów. Zresztą tak samo jak dwa spiworki. Jestem na to strasznie wściekła, brrryyy
Mam kurteczke taka misiowata i grube spodenki na szelkach , zobaczę jak będzie zimno to kupię kombinezon i tyle.

reklama
aniabuu no cos Ty! rozdali rzeczy po Adzie? :/ nie dziwię się, że wściekła jesteś, ja tez bym była :/ a wiesz co, popatrz na ebay, ja wylicytowalam kombinezonik za 3£ bo szkoda bylo mi nowy kupować jak to pewnie tylko na raz.

Do góry