reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
renia śliczny ten kombinezon :) ja też właśnie zamówilam taki zimowy, niedługo powinien przyjść i się zastanawiałam co pod spód.

dziewczyny, a wy tez takie grubsze zimowe macie czy moze cienkie?
ja zabiorę ze sobą ten cienki do szpitala, a w razie jakby było zimno to mój i tak będzie jechał do domu zanim nas odbierze to weźmie grubszy i przywiezie. ciekawa jestem jaka pogoda będzie :)

Ja mam jeden zimowy ale lzejszy niz ten reni i jeden polarowy. Zobacze jaka bedzie pogoda i taki kaze mezowi zabrac do szpitala. W pl ma byc ocieplenie jakos po 25, ale nie wiem czy tak bedzie na pewno ;)

Mam jeszcze polarowy i cały czas myślałam że w nim wyjdzie ale on za cienki jednak... My wszyscy jeszcze w zimowych kartkach tu chodzimy. Różnie jest raz 6 st, raz 10 a innym razem tylko 2.

Ja też druga połowa kwietnia teoretycznie. Miałam po adzie dwa kombinezony, oba zniknęły w magiczny sposób z domu teściów. Zresztą tak samo jak dwa spiworki. Jestem na to strasznie wściekła, brrryyy
Mam kurteczke taka misiowata i grube spodenki na szelkach , zobaczę jak będzie zimno to kupię kombinezon i tyle.

reklama
aniabuu no cos Ty! rozdali rzeczy po Adzie? :/ nie dziwię się, że wściekła jesteś, ja tez bym była :/ a wiesz co, popatrz na ebay, ja wylicytowalam kombinezonik za 3£ bo szkoda bylo mi nowy kupować jak to pewnie tylko na raz.

Do góry