reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Ja nastawiam siw na Male dziecko, mniej więcej wielkosciowo jak pierwsza córka - 3020 i 52 cm, jak się urodziła to w 56 się topila wiec dokupilam troche 50. Teraz zainwestowalam w troche ubranek 50. I akurat moja córka to wyjątek od reguły bo powoli rosla ;)

Rsz - za reczniki placilam 20 i 30zl w zaleznosci od rozmiaru. Wzielam ostatni ecru i zielony a tsk to jak piszecie same miebieskie i rozowe byly

Ja u tego sprzedawcy chcialam zamowic reczniki ale byl problem bo chcial za kolejna przesylke bo bylo.pow 20aukcji i go olalam i dobrze bo tam mamy 30 a duzy 45 kosztowal

WP_20160223_11_58_55_Pro.jpg

A tu moj dzisiejszy zakup dla Kai, mialam sobie poprawic jakos humor ale skonczylo sie na tym, ze tylko dla corek kupilam...

Załączniki

• WP_20160223_11_58_55_Pro.jpg
    WP_20160223_11_58_55_Pro.jpg
    785,2 KB · Wyświetleń: 90
Miałam jeszcze zapytać - jaki krem na buzie dla noworodka na pierwsze spacery, ja rodzilam Julie to wiadomo ze na zimę krem kupowałam, a teraz nie wiem czy jakis na słońce z filtrem czy jakis inny?

reklama
Martita ja kupiłam Nivea S.O.S na początek , a z filtrem coś dokupię troszkę później w aptece. U Sroki patrzałam na te jej zestawienia i zastanawiam się między Pharmaceris B do twarzy dla dzieci i Bioderma w sprayu

Milady WOW!!! Super :) te myszki są przesłodkie

Do góry