reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Dzięki dziewczyny, może faktycznie zastanowię się, czy nie zostawić Małemu takiego koloru, bo faktycznie mi też bardzo się podoba :)

reklama
Dzieki dziewczyny ☺.
Antus - mi sie twoj wozek tez b podoba, kolor sliczny, pozmieniasz troszeczke i bedzie bardziej chlopiecy.
My chcielismy taki kolor zeby pasowal i dla chlopca i dla dziewczynki ewentualnie. Ja juz nie planuje i nie bedzie 3dziecka na bank ale moja siostra chce. A ze wozek kupowal moj ojciec to tak zaproponowalam ze jak cos to jej pozniej oddam bo ten model tez jej sie podoba. A jak nie to sprzedam i jyz

Martita - ten blue tez sliczniutki. Ale na zadnej aukcji nie byl juz dostepny. Na jednej sama gondola byla
my zostawilismy juz rozlozony stelarz z gondola i fotelikiem i tymi pierdolkami typu folie moskitiery do fotelika i gondoli a spacerowke spiworek i te duperele tacki palaki schowalam w mniejszy karton i na szafe sie zmiescil. Bo tamten wielki to corka zagospodarowala:D ale za to mamy teraz w duzym pokoju zamiast choinki o takie cudo

U nas stoi w kartonie, ale pewnie po malowaniu będę już go mogla wyjac, w sumie nie zajmuje jakos bardzo dużo miejsca.
A ja swój wozek będę trzymala dla siostry, wiec tez się nie zmarnuje ;)

Cos mi sie nie wgralo wczesniej

Załączniki

• 1453193166587.jpg
    1453193166587.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry