reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Troche sie boje ze za jasny ale jak to maz mowi... wszystko jest dla ludzi, czyszczenie tez;)
Dzieki dziewczynki :) balam sie bo wczesniej nie widzielismy na zywo i tak troche w ciemno bralam ale kolor mi sie podoba

Kitki wcale nie jest za jasny. W końcu rodzimy na wiosnę i będziemy wozić nasze maluchy w ciepłe i słoneczne dni.
Ja też mam zamiar kupić wózek w jasnym kolorze (jasny szary)

Beata - szary to moj ulubiony kolor. Riko nano mielismy brac szary :) ten wozek tez byl w szarym kolorze ale brzydki byl na zywo taki jakby wyblakly a ja lubie nasycone kolory

Nasz synuś będzie jeździł w wózeczku po Mai - x-lander xq. Gondolę mamy koralową(africa limited), ale myślę, że Antosiowi będzie jeszcze obojętnie czy to męski kolor :) Jak przesiądziemy się do spacerówki to dokupimy colorpack w jakimś bardziej męskim kolorze - może niebieski, ale na pewno nie zielony (mojej bratowej wózek był zielony i zawsze pełen robali)
XLander_XQ-africa-limited_ab.jpg
XLander_XQ-africa-limited_ab.jpg :) Colorpack kosztuje około 250 zł. Jeżeli chodzi o parasolki to ja używam tylko do autobusu, na co dzień wolę spacerówkę od X-landera, bo jest wygodniejsza dla Majki i lepiej się ją prowadzi. Jutro koniecznie przyjrzę się tym pościelom, bo są przecudowne :) Aha... Dzisiaj kupiłam na allegro 2 duże paczki Pampersów mini (2) za 219 o ile dobrze pamiętam. Wyszło po 44 gr za pieluszkę :D

Załączniki

• XLander_XQ-africa-limited_ab.jpg
    XLander_XQ-africa-limited_ab.jpg
    65,7 KB · Wyświetleń: 190
Kitki super że z wózka jesteś zadowolona i na prawdę fajny ten kolor się okazał. No i nie jest aż taki jasny. Dzieci nawet szarny potrafią pobrudzic :)
Antus ten koralowy jest przesliczny :) osobiście jest to jeden z moich ulubionych kolorów. Wszystkie wyjściowe letnie sukienki mam w tym odcieniu :)

reklama
Do góry