reklama
Nasz synuś będzie jeździł w wózeczku po Mai - x-lander xq. Gondolę mamy koralową(africa limited), ale myślę, że Antosiowi będzie jeszcze obojętnie czy to męski kolor Jak przesiądziemy się do spacerówki to dokupimy colorpack w jakimś bardziej męskim kolorze - może niebieski, ale na pewno nie zielony (mojej bratowej wózek był zielony i zawsze pełen robali)
Colorpack kosztuje około 250 zł. Jeżeli chodzi o parasolki to ja używam tylko do autobusu, na co dzień wolę spacerówkę od X-landera, bo jest wygodniejsza dla Majki i lepiej się ją prowadzi. Jutro koniecznie przyjrzę się tym pościelom, bo są przecudowne Aha... Dzisiaj kupiłam na allegro 2 duże paczki Pampersów mini (2) za 219 o ile dobrze pamiętam. Wyszło po 44 gr za pieluszkę
Załączniki
marzenka2015
Fanka BB :)
Śliczny wózeczek...i kolor według mnie dla chłopca tez moze być taki wesoły przyjemny kolor..super !
Lusinda890
Kitki super że z wózka jesteś zadowolona i na prawdę fajny ten kolor się okazał. No i nie jest aż taki jasny. Dzieci nawet szarny potrafią pobrudzic
Antus ten koralowy jest przesliczny osobiście jest to jeden z moich ulubionych kolorów. Wszystkie wyjściowe letnie sukienki mam w tym odcieniu
Antus ten koralowy jest przesliczny osobiście jest to jeden z moich ulubionych kolorów. Wszystkie wyjściowe letnie sukienki mam w tym odcieniu
reklama
klaczek2004
Kitki wózek rewelacja. A kolor jest cudny.
Antus dzięki za przypomnienie ze istnieje colorpack☺
Antus dzięki za przypomnienie ze istnieje colorpack☺