reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

SARISKA :-):-):-) ale Twoje dziewczynki maja ładnie w pokoju. A łóżko superaśne. I brawa dla Zuu, że tak ładnie się z niemowlęcego łoża na doroślejsze przeniosła.
NAT Piotrek od niedawna śpi na normalnym łóżku?
WIOLI wózek wygląda na solidny. I tu dałaś mi do myślenia, że mój już na wykończeniu jest (a raczej Alicji a nie mój :-D)

reklama
Ragna tutaj takich lozek jest mnostwo z motywami bajek jakie sobie tylko zazyczysz ale wlasnie ten minus ze sa metalowe bo tak to sa sliczne

SUPER! a nie ucieka Ci z łóżka?
my Alicji wyjęliśmy szczebelki, ale po "łapance" wieczornej trwającej dobre 30min. (my ją do łóżka, a ona za 2min. uciekała i tak w kółko), zrezygnowaliśmy z eksperymentów :oo:

KANIA :szok: czemu tak? Alicja jak tylko się rano budzi to mówi "mamo otwórz drzwi" :-D:-D:-D co oznacza: "wyjmij chulera szczebelki i to raz, bo będę się darła i w ogóle wam jazdę zrobię. Ja wstałam, więc i wy musicie!" o :rofl2:

w ogóle to u nas ostatnio furorę takie:

images

klocki robią.
Teściowa kupiła je Alicji tak na przypał a okazały się strzałem w 10tkę!

reklama
Ragna super łózeczko....moja by się posikała jakby dostała takie z sam samem ;-)....a wiecie, że to łózeczko co mamy też jest metalowe i rośnie wraz z dzieckiem :-).
Maqc wprawdzie pytałaś Nat, ale Ci odpowiem, że lepiej z takim dorosłym łózkiem niż niemowlęcym. Sama się kładzie przykrywa kołderka i śpi i dodatkowy plus jak sobie zasnąć nie może to można się obok położyć, książeczke poczytać :-)

Do góry