reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Dziewczyny!
Nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale lepszego nie udało mi się dobrać ;)

Zbieramy się do remontu kuchni i musimy wybrać kuchenkę z piekarnikiem (no podział na 2 płyta+piekarnik do zabudowy mamy zbyt małą kuchnię)
I pojawia mi się problem, bo szukam takiej co by się dało drzwi piekarnika zablokować w czasie pieczenia. Nie mogę oduczyć Hani od otwierania drzwiczek i robienia sobie z niego krzesła... No i "chłodne drzwi" tez obowiązkowo...
Macie/znacie coś takiego?

reklama
że (wiem że od że nie zaczyna się zdania:sorry:)zbliżają się wielkimi krokami drugie urodziny naszych dzieciaczków to piszcie jakie prezenty planujecie im kupić,bo u mnie jak narazie brak pomysłów,więc wszelkie inspiracje prezentowe mile wskazane:tak::-)

RYSIA my od siebie żadnych wypasionych zabawek nie kupujemy, gdyż Alicja i tak woli te najzwyklejsze tj. aktualnie na topie są samochodziki za 4,99 z Lidla :laugh2::cool: a wszystkie zabawki, które wydawały nam się na jako bardziej interesujące ze względu na "wypasienie i cenę" leżą i się kurzą. Tak więc my robimy Alicji na urodziny jej pokój (w końcu :szok:). A od rodziców/ teściów zbieramy rzeczy do pokoju tj. szafę, łóżko jakieś tak półki itp. itd. a poza tym wiadomo - przyjęcie urodzinowe, jakieś drobiazgi typu klocki itp. itd.

makuc, my też mamy te samochodziki z lidla i robią furore przez to że można je wszystkie łączyć :-)

rysia, może już to macie ale u nas najlepszą i najbardziej trafioną zabawką jest kolejka z ikei, ostatnio dokupiliśmy drugi komplet a w planach mamy jeszcze trzeci :-) Można niesamowite trasy budować, które zajmują czasem pół dużego pokoju, ale Patryk ogólnie ma hopla na punkcie ciuchci :rofl2:
lillabo-kolejka-drewniana--elem__65510_PE176881_S4.jpg

ROXI u nas ciuchcia też na topie :-D a ta kolejka b.fajnie wygląda. Szkoda tylko, że w Lbn Ikei niet :crazy: a samochodziki z Lidla mamy 3 i jeszcze planuję dokupić ze 2, tym bardziej, że Alicja właśnie uwielbia je łączyć i bawi się nimi jak kolejką.

moja to dostałą to radio karaoke do tego dziadek jej jeszcze kupił złote kolczyki z rubinami :eek::zawstydzona/y::szok::-D , ja jej kupuje skarbonke na żebranie i bedzie miała swój pokój.

a o jakie samochodziki wam chodzi? bo ja nic nie wiem. Teraz też można je kupic?

dawidowe, o takie 679_01_4246.jpg :-) Są teraz w lidlu :tak:

makuc,
Patryk ma 4 z czego jeden to samolot, ale też robi za ciuchcie ;-) Co do kolejki z ikei to dla mnie żaden problem żeby wam kupić i wysłać, tylko napisz jakbyś chciała
biggrin.gif

Roxi przez Ciebie Laura ma teraz 3 samochodziki z Lidla ;-).
A swoją drogą jak deszczowe dni od września zapraszam w odwiedziny - dość blisko 15 minut.

reklama
Roxi u nas te same autka robią furorę z Wadera i chcę teraz troy bo mają ale takie krótki a chcą całe tory kolejowe z Wadera, więc kupię dla Arka większe a dla OLki taki garaż mały i mam z głowy, a co do reszty to nie wiem, co kupią.

Do góry