reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Baśka my mamy tą sofę i nie narzekamy. Pianka sie nie deformuje i nie odkształca, Natalka sama ją rozkłada i składa:) a żeby się jej mięciutko spało dajemy na to materac z jej łóżeczka, który już dawno złożyliśmy:) także mamy małą powierzchnie w jej pokoiku, więc ta sofa to doskonałe rozwiązanie :)aha i mamy też jaśka i tą sofkę:)
2fc5bff739.jpg

Basia, to ja kiedyś zaczęłam temat. Margerrita podpowiedziała mi wtedy żebym wysłała do sprzedających maile z prośbą o specyfikację materaca i ŻADEN z chyba pięciu różnych mi nie odpisał:dry:i to conajmniej zastanawiające mi się wydało:confused:
ale to nie zmienia faktu że podobają mi się i są praktyczne bo mało miejsca trzeba:tak:
ja nie kupuję bo u nas to jest na tej zasadzie że musiałabym kłaść się koło niej czasem (albo mąż który do szczupaków nie należy;-)) więc wątpię żeby ten materac dał radę:sorry2:

Dziewczyny u Nas jak Kamil skończył roczek to dla niego łóżeczko jest be i dawno śpi z nami więc dlatego zastanawiam się nad kupnem mu takiej sofy bo na inne łóżka nie mam miejsca.ida ja wiem bo ja zdaję sobie sparwę z tego że obok Kamilka też bym musiała się kłaść ale teraz częściej już sam zasypia więc może by się udało.a co do kupna łóżka to jeszcze się zastanawiam na razie przeglądam i dziękuję za pomoc.

Witajcie :)
Jeżeli jeszcze nie nabyłyscie, to polecam drewniane klocki z obrazkami które są obecnie w promocji w lidlu. Mamy z nimi niezłą zabawę :)

reklama
takie to chodzi o te warzywa. Bawi się nimi od 6,30. Na juz dwa zestawy wiec dwa noze i dwie deski. Włąsnie ugotowała mi kukurydze. Radze jednak poszukać sklepu z zabawkami bo jest taniej niż na allegro. Rodzice wiem że też kupowaliw Auchane tylko tam są malutkie zestawy po 3 warzywa ale można kupić kilka zestawów i wyjdzie taniej niż na allegro.

Do góry