reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

ja mam te warzywa, ale te rzepy nam się już podklejały od ciągłej zabawy i teraz do piaskownicy biorą je. Ale też frajda była, teraz im już minęło gotowanie z warzywami. Ale ja tak jak Dawidowe pisze taniej je kupowałam w sklepie.

reklama
dawidowe fajne to. chyba też się skusimy. Agusia uwielbia jeść i pić wirtualnie i bawi się ciągle swoim zestawem obiadowym i karmi swoje zabawki też i myślę, że gotowanie i krojenie takie też by jej się spodobało.

moje dziecko chyba jakieś inne jest - kupiłam Alicji zestaw naczynek, żeby mogła swoje "zdolności kulinarne" rozwijać a ona od razu się za ich dewastowanie zabrała :baffled: tak więc u nas najlepszą zabawką jest zeszyt i kredki. Nic innego nie radzi sobie z alicjowym żywiołem ( a jak by na to nie patrzeć - zabawek mamy ogromną ilość :rofl2:)

My jesteśmy monotematyczni ostatnio jeśli chodzi o zabawki, dla Patryka liczą się teraz tylko samochody i pociągi, ewentualnie inne pojazdy typu rower, hulajnoga, motor itd itp ;-)

A tak z innej beczki, dla tych którzy mają własny ogródek, moge polecić zakup trampoliny :tak: ostatnio nie mogliśmy Patryka z takiej ściągnąć aż do 20 wieczorem :szok: a śmiechu było co nie miara bo prawie nie mógł ustać na nogach :-D:rofl2:

Moja ostatnio miała przyjemność poskakać i niestety ciężko było ją stamtąd wyciągnąć, ale ogródka nie mam więc na pewno nie zakupię.

reklama
Zgadzam sie z roxi trampolina to strzal w dziesiatke my kupilismy dla bartka ale wiecej pozytku jest z tego ze wsadzam tam kube i dziecka niema biega dookola gra w pilke bawi sie zabawkami moze upadac do woli a ja wiem ze nic mu sie nie stanie:-)

U nas jedynymi zabawkami ktorymi bawi sie kuba sa pilki reszte ma w nosie

Do góry