reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
wioli, cudeńka!!! a tak z ciekawości, mogę sobie przeliczać tak że dla ciebie w UK wydać załóżmy 150funtów to tak jak dla mnie tu wydać 150zł?

ja też ostatnio lukałam na "dorosłe" łóżeczka, ale zdecydowanie mniej hm fantazyjne (czyt. bardziej dostępne finansowo;-)) i takie o w oko mi wpadły
ŁÓŻKO ŻYRAFKA 140/70 NOWE KOLORY PIĘTRUS PROMOCJA! (2308333812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
łóżko łóżka Junior BABY BOO+materac PROMOCJA (2318813160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BABY BEDS Łóżka Łóżko KEVIN + materac !!! GL (2323907518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a ze względu na bezpieczeństwo to takie o zwykłe:
ŁÓŻKO KAROL MINI 160/80 5 KOLORÓW PIĘTRUS PROMOCJA (2308333980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a w praktyce to i tak mam własnego pomysła i sie uparłam go zrealizować, o:-p:rofl2::-D

Ida no nie raczej nie 150 zl powiem ci tak pracujac w uk za najnizsza stawke 5 dni w tyg po 6 godzin zarabiaja 170 f tygodniowo mam o tyle szczescie ze moj k ma tutaj dobrze platna prace i te 150 nie jest jakims niewiadomo jakim majatkiem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kroma fajne z tym ochraniaczem.
Ida mnie się podoba żyrafa i to w ostatnim linku, nad takim łóżkiem myślę ale to dopiero jak skończy dwa latka. No chyba że zapała miłością do wychodzenia z łóżeczka górą ale mam nadzieję, że ten pomysł nie wpadnie jej ponownie do głowy.

Do góry