reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

cena powala:tak:przynajmniej mnie;-)zresztą ja mam za krótki korytarz (mimo że z otwarta kuchnią połączony) na takie szaleństwa:rofl2:nieee no na serio, jakbym młodej kupiła to chyba tylko chodnik przed domem zostaje jako w miarę uzyteczny plac do takiej zabawy, a już widzę miny sąsiadów "ale szpanuje:-p":-D

reklama
haha ja własnie też się zaczęłam zastanawiać jak te koniki mają się do wielkości mojego mieszkania :rofl2: i wytrzymalości paneli :laugh2: a znowu mój chodnik pod blokiem ma za dużo ubytków na takie zabawy chociaż... najpierw to trzebaby było ten majątek nazbierać a potem gdybać nad tym gdzie się dziecko konikiem bawić będzie :-):-):rofl2::-p:laugh2::szok:

Konik fajny a cena masakra,ja to robiłam jeszcze większe od tych że spokojnie mogłam sobie usiąść na niego ale to na biegunach były.

Ale czadowe koniki:-D.ale i tak nie napalajmy się za bardzo,bo poza wszystkim,to i tak nasze dzieci jeszcze za małe na nie.Więc kiedyś może....kto wie?;-):-D
PS Ida - tym razem nie zdzierżę i śmiem Ci przypomniec,sklerozo jedna,że biedrona była od nas,od miniu dostałas "zestaw dla księzniczki ";-):-D:-D:-D

to żem się właśnie pod stół wjechała... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale wybaczyć mi musisz bo byłam pod takim wrażeniem spotkania że chyba mogło mi umknąć co od kogo:rofl2::zawstydzona/y:;-):-)w każdym razie prezent jak już pisałam poważaniem się cieszy:tak::-D:-D:-D
ps. w galerii na jednym koniku popindalało dziecię max 3letnie:szok:one są w różnych rozmiarach

no przeciez ,ze wiem,że zamieszanie było:tak::-).
co do koników ,myślałam,ze nie umiałyby (nasze dzieci) wprawiać ustrojstwa w ruch- "anglezowac":-p;-).Ale sama bym takim się pobawiła :tak:

Ones świetny ten zestaw muszę go kupić kubusiowi on uwielbia sprzątać dzięki wielkie
Ida co ten koń ma w sobie ze tyle kosztuje?masakra
Happy sama byś sie pobawila takim koniem?coś mi zbereznego przyszło do glowy:rofl2:

wiecie, że ja na takim kuniu też bym chętnie poszalała? (tylko bez skojarzeń proszę :-p:cool:) haha widzę, że WIOLI też od razu wogół jednego tematu krąży. WIOLI nu, nu, nu zboczuszku :rofl2:

reklama
Do góry