reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
sarisa, on się czasem denerwuje ale to głównie jak samochód się zatrzymuje, stoimy na światłach albo w korku, no i czasem jak już długo jedziemy, a tak to raczej nie :) Wygląda sobie przez okno, chociaż jest nisko ;) No sama nie wiem jeszcze na co wkońcu się zdecydujemy bo głupio bedzie wydać kupe kasy i dzieć bedzie niezadowolony :/

Roxi no właśnie histeria jest wtedy jak stoimy, bo wtedy nic się nie dzieje, a tak to chociaż obraz się zmienia ;-)............

ROXI no niestety cenowo maxi-cosi zabija,tym bardziej, że jest do 25 a nie 36kg. no ale w związku z tym, że D. od jamochłonicy jakąś tam rekompensatę za zaległe wypłaty dostał to kupiliśy.
MARGERRITA tak, Alicja do niedawna w tym najmniejszym foteliku jeździła. On jest do 13kg. więc teoretycznie jeszcze by w nim podróżować mogła i pewnie tak by było gdyby nie nagły przypływ gotówki przeznaczony na "wyższe cele". Bo ten stary fotelik ani na szerokość ani tym bardziej na wysokość na nią za mały nie był, więc nie widziałam konieczności, żeby ją do większego fotelika przesadzać.
IKAA ten co my mamy jest i tak tyłem do kierunku jazdy. Bo takowe najbezpieczniejsze są jednak. W tym temacie dziecko jednak nic do gadania nie ma :sorry: jak się (tfu, tfu) protesty jakieś u nas zaczną to nie będzie zmiłuj. Ma tak jeździć i kropka.
SARISKA może to bunt odnośnie tego, że nic nie widzi? a próbowaliście Zuzkę do tego fotelika montowanego tyłem wsadzić? bo one wysokie są i w momencie kiedy dziecko w nim siedzi to i tak wszystko ładnie przez szyby widzi. Alicja tym faktem zachwycona była i non stop zaciesz miała, chociaż w nosidełku też już nam bunt zaczynała uskuteczniać.

Ostatnia edycja:
reklama
Nadia miala 5 miesiecy jak wyjezdzalismy do Fr.i od tamtej pory jezdzi w foteliku dla starszych(nosidelko schowane i na strych) juz dzieci do 18 kg,my zmienimy dopiero na nastepny po nowym roku.

Do góry