reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

nice, happy, chyba pójde w wasze ślady i nie bede się teraz wykosztowywać na buty, kupie takie tanie do wózka a potem zainwestuje w coś dobrego i fajnego na zime jak już będzie sam śmigał :-)

ikaa, bardzo ładne buciki :tak:

reklama
Na teraz mamy trampeczki "Walky" ,podobne do tych,co Ikaa pokazała:)(ładniutkie:))- też różowe,w białe kropeczki z kwiatkiem na rzepie.No i kapcie "po domu"- brzydkie(jaskrawy róż,w srebrne haftowane serduszka,do kostek,na zamek- innych kolorow w tym rozmiarze nie było:(((),ale ciepłe i wygodne...A i jeszcze Ciocia kupiła jej buciki- ładne,czarne z paseczkiem wokół kostki(jakby bardzo mocno zabudowane sandałki),jeszcze odrobinkę za duże...ale do wózka czasem ubieramy;P.Kochana ta moja sis...ostatnio razem szukałyśmy bucików,to zapamiętała jaki rozmiar i fason mniej- więcej i się szarpnęła...;p-.
Po kozaczki mieliśmy jechac wczoraj,ale że M. "umierał",to pewnie w piątek .

ikaa super buciki!! :)) ja tez musze poszukac dla Nadii cos podobnego(chodzi mi o zimowe).
PILNE ma ktoras z Was jakies chody w aptece???potrzebuje jedna rzecz ktora jest na recepte!!oczywiscie recepty nie mam :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewuszki mam pytanie odnośnie śpiworków do wózka,jakie macie i jakie polecacie owcza wełna (zastanawiam się nad tym) czy polar bo nie wiem jaki kupić no i dlugość jaka?

DSC06192.jpg tutaj Nadia miala 5 miesiecy.Teraz tylko doczepi sie ta torbe co wisi na wozki i bedzie akurat na ta zime spiworek :-)

A u nas śpiworka niet. Mieliśmy taki niemowlęcy ale moja Alutka to chyba jakaś zimnolubna jest, bo co ją bardziej opatuliłam to sie darła i w gruncie rzeczy bez "ocieplacza" się obyło. Teraz zapewne będzie tak samo i nawet wiem po kim ten brak zamiłowania to ciepłego ubior ma :rolleyes2:
poza tym chce sie pochwalić, że wczoraj dotarł do nas fotelik samochodowy maxi-cosi mobi

foteliki-od-9-do-18kg-maxi-cosi-mobi-p69502.jpg

dzisiaj zastał przetestowany i z czystym sumieniem moge polecić go tym co jeszcze nie wybrali "doroślejszego" fotelika dla dziecka :laugh2::rofl2:

reklama
mona ja mam ten sam dla Olki, tylko nie do wszystkich wózków pasuje, jeśli chodzi o wkładanie w pasy, akurat do naszego jeśli chodzi o wymiar to się zgadzało, a już jak założyłam szelki to się ciągle z suwał z dzieckiem. Ale i tak jak dla mnie to dobry, ciepły. Nam się torba popsuła, ale w sumie mamy go 2 lata, swoje wysłużył.

Do góry