reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

cass, o to widzisz, ktoś mnie chyba oszukał :eek: ale tak sobie myśle, że jak dziecko nie pije za długo przez słomke to jest chyba ok :rolleyes2::sorry: u nas kubeczek też jest ok, tylko wtedy ja musze trzymać a i tak wszystko dookoła zalane :confused2:

reklama
Ja dziś kupiłam małemu kubeczek taki z przykrywką i dziubkiem (nie powiem żeby to był niekapek, bo jak się go przechyli to się woda ciurkiem leje przez ten ustnik). Mały wcześniej pił z niekapka z silikonowym ustnikiem. Dziś mu dałam wodę w tym kubeczku i od razu załapał o co chodzi i do tego baaardzo mu się podobało :-D Co prawda zalał sobie całą bluzę i parę razy się zachłysnął, ale jak na pierwszy raz to i tak dobrze mu szło :-D No i najwazniejsze że mu się to podobało.

Kupiłam coś w tym stylu http://www.tomi.pl/szczegoly/11561/canpol_kubek_niekapek_200ml_z_uchwytami__2_789_warszawa

Ostatnia edycja:
CASS dzięki. jak ja miałam na studiach logopedię to z tego co pamiętam mówiono, żeby maluchy piły z różnych "naczyń", ale żeby właśnie dążyć przede wszystkim do picia z kubka

ELWIRKA Oli wybredna jest widzę ;-) poza tym fajnie, że u Was picie z kartonika wchodzi w grę. U nas za pierwszym razem wszystko w tym temacie ok poszło a jak ostatnio Alicji picie w kartoniku kupiłam to zamiast pić to się w wylewanie napoju bawiła :eek: i finalnie cala lepka od soku była a i tak nic się nie napiła.

onesmile, fajnie wygląda ten stoliczek :) Gdyby nie to że my już toniemy w zabawkach, a Patryk i tak ma je w nosie, to pewnie bym się skusiła ;)

reklama
Do góry