reklama
Maga76
Fanka BB :)
Taki dwustronny widziałam w 5-10-15 za 25 zł. Ale on jest raczej do podłożenia pod plecki ew. na lato. Z grubych kocy nie uświadczysz 100% bawełny. Przerobiłam temat wszerz i wzdłuż ;/ Taki zimowy na górę do wózka kupię akrylowy. Jest lekki i ciepły. Tylko czekam, aż dowiozą do sklepu w kremowym kolorze.
Efa
Efa te wózki są do obejrzenia i kupienia w hurtowni ul. Szajnochy 6
Aniulek84, dzięki kochana :-). Ja go już dawno oglądałam, tylko tego kolorku akurat nie widziałam :-*. Teraz już do mnie jedzie kurierem, więc za późno na fochy, jeśli coś mi się nie spodoba, hehe.
Dziewczynki, dzięki za miłe słowa odnośnie wózeczka :-)
Ostatnia edycja:
A ja właśnie mam bawełniany gruby. Akrylowych i tym podobnych mam pod dostatkiem.
Monze fajny ten kocyk tylko mały i cena wysoka (chyba, że wszystkie bawełniane takie drogie). Dobry byłby taki duży, żeby można go było ewentualnie w razie potrzeby na pół złożyć. Muszę się porozglądać.
Monze fajny ten kocyk tylko mały i cena wysoka (chyba, że wszystkie bawełniane takie drogie). Dobry byłby taki duży, żeby można go było ewentualnie w razie potrzeby na pół złożyć. Muszę się porozglądać.
dorisday2512
no sliczne te Wasze zakupki. Sarisa - posciel i kocyk sliczne.
A ja jestem wsciekla , bo wczoraj znów przegrałam kolejna aukcje wanienki ze stelażem i postanowilam ,ze koniec z tym. Kupuję nową wanienkę na "kup teraz" ale bez stelaza (bo to juz za drogo wychodzi). Poradzę sobie bez. Wanienke postawie na stole tak jak robilam przy pierwszym synku. I nie chcę juz aukcji na oczy widziec wrrrrrrrr.
A ja jestem wsciekla , bo wczoraj znów przegrałam kolejna aukcje wanienki ze stelażem i postanowilam ,ze koniec z tym. Kupuję nową wanienkę na "kup teraz" ale bez stelaza (bo to juz za drogo wychodzi). Poradzę sobie bez. Wanienke postawie na stole tak jak robilam przy pierwszym synku. I nie chcę juz aukcji na oczy widziec wrrrrrrrr.
no sliczne te Wasze zakupki. Sarisa - posciel i kocyk sliczne.
ja uzywam programu, ktory w ostatniej chwili strzela za mnie do kwoty jaka ustalilam
A tak nawiązując do tego stojaka do wanienki. Któraś z doświadczonych mam już używała do kąpieli? Jestem troszkę przerażona, że mi się złoży nagle albo wanienka spadnie
Kupiłam ten stojak bo będę kąpać w pokoju a nie mam miejsca żeby ją postawić (oczywiście mogłabym na ziemi, ale byłoby mi średnio wygodnie).
juaska
Odnośnie stojaka pod wanienkę to ja planowałam kupić i odradziła mi to kobieta w sklepie, mówiąc, że to nie jest całkiem stabilne i lepiej ustawiać wanienkę na stole. No a że ja stół pod ręka mam to stwierdziłam, że może faktycznie szkoda kasy.
reklama
Podziel się: