reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
a ja kupiłam całą serię perfecta baby :) mam jeszcze hippa, zobaczymy co będzie lepsze :) jakoś ani nivei ani j&j nie ufam :/
no, a w biedronce dziś widziałam Lovellę za 14,99 zł 1,9 kg drożej niż w tesco, ale taniej niż normalnie :)

wozek.jpgTaki wózeczek będzie miała moja Lilka:) W końcu fotkę wrzuciłam, okryłam folią z wierzchu bo stoi na dole póki co. To był zestaw gondola+spacerówka.

babciowe.jpgTakie cudo wydziergała moja babcia szydełkiem, w dwóch rozmiarach:)

koszyki.jpgTakie koszyki kupiłam w Tesco do pierdołek.

pI taką lukę pomiędzy komodą a blatem wypełniłam koszykami. Ale jeszcze trochę bałaganu jest:)

a ja kupilam nivea ta biala serie na pocztek:) dzis zamowilam wózek bedzie za około 1 miesiac:):) chyba sie nie doczekam...kupiłam tez pare ciuszkow bo nie mam nic w spadku i musze nowe kupowac:) ale nie szaleje zbytnio bo i po co:) i tak siedze i sie zastanawiam czy mam juz wszystko")

ja mam laktator elektryczny z Medeli. Podgrzewacz mam zamiar kupic, uwazam, ze sie przyda.

Z kosmetykow kupie chyba Dax Cosmetixs.

A dzis zakupilam poduszke-fasolke do karmienia. Ponoc sie przydaje i odciaza kregoslup.

A wozek chyba jednak kupie Brevi ovo. Znalazlam uzywany za polowe ceny. Ma wielka gondole i jest lekki. W niedziele jade ogladac. Jak bedzie ok to wezme dla samejgondoli, a jak przyjdzie czas na spacerowke(tu jest kubelkowa) to sprzedam i kupie McClarena.
poza tym jestem daleko w lesie z zakupami. W nastepnym tygodniu mam zamiar odwiedzic apteke.

ja jeszcze tylko czekam na dwóch kuerierów w tym jeden z wózkiem w przyszłym tygodniu wszystko juz bede miała i poukładam jak nalezy
Co do chusteczek to ja mam babbino, dada i pampers. Chyba starczy mi na rok.

co do tego wiaderka do kapania to jakos do mnie nie przemawia, bo jak tu te dziecie w tym myc jak to takie waskie....
znajomi mi to kiedys demonstrowali na swoim dziecku i dziwnie to wygladalo...
ja zamierzam sciagac pokarm tak czy siak wiec zaopatrzylam sie juz w elektryczy Aveta, a jak sie okaze ze nie bede miec pokarmu, to poprostu go sprzedam bo nadal jest w pudelku. sterylizator tez kupilam Aventu, taki do kikrofali, z 2 butelkami i smoczkiem w srodku i narazie powinno wystrczyc. Nie mam jeszcze podgrzewacza ale zamierzam go kupic, nie wiem tylko jeszcze jaki.
Czy wy dziewczyny od poczatku zamierzcie dziecko klasc w poscieli i z tymi nakladkami na lozeczko bo nam tu polozne to odradzaja przez kilka pierwszych miesiecy, wiec ja mam do przykrycia tylko kocyki roznej wielkosci takie z dziurkami zeby sie dziecko nie udusilo nawet jak sie tym samo nakryje....co wy na to?

reklama
Do góry