reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
a ja kupiłam całą serię perfecta baby :) mam jeszcze hippa, zobaczymy co będzie lepsze :) jakoś ani nivei ani j&j nie ufam :/
no, a w biedronce dziś widziałam Lovellę za 14,99 zł 1,9 kg drożej niż w tesco, ale taniej niż normalnie :)

wozek.jpgTaki wózeczek będzie miała moja Lilka:) W końcu fotkę wrzuciłam, okryłam folią z wierzchu bo stoi na dole póki co. To był zestaw gondola+spacerówka.

babciowe.jpgTakie cudo wydziergała moja babcia szydełkiem, w dwóch rozmiarach:)

koszyki.jpgTakie koszyki kupiłam w Tesco do pierdołek.

pI taką lukę pomiędzy komodą a blatem wypełniłam koszykami. Ale jeszcze trochę bałaganu jest:)

a ja kupilam nivea ta biala serie na pocztek:) dzis zamowilam wózek bedzie za około 1 miesiac:):) chyba sie nie doczekam...kupiłam tez pare ciuszkow bo nie mam nic w spadku i musze nowe kupowac:) ale nie szaleje zbytnio bo i po co:) i tak siedze i sie zastanawiam czy mam juz wszystko")

ja mam laktator elektryczny z Medeli. Podgrzewacz mam zamiar kupic, uwazam, ze sie przyda.

Z kosmetykow kupie chyba Dax Cosmetixs.

A dzis zakupilam poduszke-fasolke do karmienia. Ponoc sie przydaje i odciaza kregoslup.

A wozek chyba jednak kupie Brevi ovo. Znalazlam uzywany za polowe ceny. Ma wielka gondole i jest lekki. W niedziele jade ogladac. Jak bedzie ok to wezme dla samejgondoli, a jak przyjdzie czas na spacerowke(tu jest kubelkowa) to sprzedam i kupie McClarena.
poza tym jestem daleko w lesie z zakupami. W nastepnym tygodniu mam zamiar odwiedzic apteke.

ja jeszcze tylko czekam na dwóch kuerierów w tym jeden z wózkiem w przyszłym tygodniu wszystko juz bede miała i poukładam jak nalezy
Co do chusteczek to ja mam babbino, dada i pampers. Chyba starczy mi na rok.

co do tego wiaderka do kapania to jakos do mnie nie przemawia, bo jak tu te dziecie w tym myc jak to takie waskie....
znajomi mi to kiedys demonstrowali na swoim dziecku i dziwnie to wygladalo...
ja zamierzam sciagac pokarm tak czy siak wiec zaopatrzylam sie juz w elektryczy Aveta, a jak sie okaze ze nie bede miec pokarmu, to poprostu go sprzedam bo nadal jest w pudelku. sterylizator tez kupilam Aventu, taki do kikrofali, z 2 butelkami i smoczkiem w srodku i narazie powinno wystrczyc. Nie mam jeszcze podgrzewacza ale zamierzam go kupic, nie wiem tylko jeszcze jaki.
Czy wy dziewczyny od poczatku zamierzcie dziecko klasc w poscieli i z tymi nakladkami na lozeczko bo nam tu polozne to odradzaja przez kilka pierwszych miesiecy, wiec ja mam do przykrycia tylko kocyki roznej wielkosci takie z dziurkami zeby sie dziecko nie udusilo nawet jak sie tym samo nakryje....co wy na to?

reklama
Do góry