reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

podgrzewacza nie kupuje chyba ze nie bede miała pokarmu tylko butla to dla wygody bedzie oki. Odciagacz kupiła ale reczny akurat była promocja na allegro za 35 zł. Jaki bedzie taki bedzie. Uzywac bede tylko czasem a kasa nie duza

reklama
Podgrzewacz kupiłam używany w cenie 6 zł:tak:. I jak tu nie kupić??????
A co do laktatora, to też kupię po porodzie(tzn mąż kupi). Chyba kupię z Avenu, bo butelki też będę miała z tej firmy.

Ja od razu pomyślałam o odciągaczu bo z powodu moich studiów wiem, że będę musiała odciągać pokarm, żeby zostawić małego. Mam ręczny i elektryczny z Aventa, do tego mam 3 małe i 3 większe butelki z tej samej firmy. Jeszcze smoczki i będzie komplet :)

Właśnie się dowiedziałam,że moja kochana mamusia załatwiła dla mnie od swojej znajomej fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix(tak przeczytała na etykiecie).:-D Już się cieszę,chociaż zobaczę go dopiero jutro. Te foteliki bardzo mi się podobają,ale są taaaaakie drogie:szok: i sama pewnie kupiłabym coś tańszego:sorry2:.

Robie właśnie zakupki na allegro i dziewczęta kochane doradźcie jaka oliwka, jakie chusteczki i jaki krem do pupci polecacie? Nivea, J&J czy jeszcze jakieś inne?

Dzięki :-*

Robie właśnie zakupki na allegro i dziewczęta kochane doradźcie jaka oliwka, jakie chusteczki i jaki krem do pupci polecacie? Nivea, J&J czy jeszcze jakieś inne?

Dzięki :-*

Ja polecam Nivea - bo jest wszedzie dostepna - używałam przy pierwszym i sie super sprawdzily. Teraz tez kupilam ;-).
Odradzam J&J - zbyt często uczula!!!
Tyle z mojej strony

Ja niestety muszę zaopatrzyć się w laktator i podgrzewacz, bo jak najszybciej się da wracam na uczelnię :dry::dry::dry: A chcę, żeby mała była karmiona tylko moim mlekiem :tak::tak:

Kosmetyków jeszcze nie mam, ale po długich przemyśleniach zdecydowałam się na Hipp... Potem może spróbuje przejść na Babydream rossmana :sorry2::sorry2:

reklama
ja mam kosmetyki z rossmana - są rewelacyjne i mam nadzieje że nie będzie problemów z tymi kosmetykami , narazie spotykam się z bardzo dobrymi opiniami na jego temat

Do góry