reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ja też czytałam dużo o tym wiaderku i faktycznie dużo mam wypowiada się, że jest fajne. Ale do mnie nie przemawia. Też zostaje przy wanience :) kupiłam taką dużą żeby malutka z czasem (jak już będzie siedzieć) mogła sobie zabaweczki w niej mieć.

reklama
do pkladzenia sobie na ramieniu na ulewanie, do przykrywania dziecka jak goraco, do wycierania zamiast recznika przez pierwsze tygodnie, do mycia podlogi... co ci tam przyjdzie do glowy wlasciwie.

Do przykrywania jak gorąco ? Wydaje mi się, że flanela grzeje, ale mogę się mylić.
No tak, czyli służą do tego co tetra, zgłupieć można z tyloma rodzajami.

no to już wiem co jeszcze muszę kupić ;)
dziewczyny... a ja nie wiem co zrobić ze smoczkiem i butelką, poszłam do sklepu i głowa mnie rozbolała od tego ile tam było rodzajów.

reklama
Do góry