Są specjalne wkładki do tych nosidełek (akurat tych tula) żeby niemowlaka nosić ale ja zamierzam gdzieś miesięczne dopiero wpakować do tego - nie wcześniej a w chuście to mam wrażenie ze takie powyginane leży no nie wiemAle to nosidełko to chyba dla starszych? A co z niemowlakiem? Zdaje sie ze tylko chusta i wózek??
ja mialam nosidelko i uzylam 2 razy jak mial 3 miesiace, niewygodnie bylo mi strasznie a potem jak mial pol roku przeszlam 100 m do sklepu po chlep, myslalam ze mi szyje urwie, mlody wazyl juz 11 kg i powiem szczerze ze jak dla mnie tragedia ale to juz nawet nie ze wzgl na wage tylko na to ze moje bylo jakos dziwnie przez szyje zakladane. takich na pewno nie polecam. a co do niewyksztalconych bioderek itd to juz inna bajka, chociaz sa takie co mozna noworodki nosic i one leza prawie, ale jakas afera byla ze sie w stanach podusily w tych nosidelkach:/ ja to wybiore jednak tym razem tyyylko wozek
chusty mi sie podobaja ale przeraza mnie to wiazanie
W ogóle nie wiem jak to wiązać a jak zrobie to źle?
a takie 11 kg dziecko to mozna na plecy przełożyć i nosić jak w plecaku
Poczekam jeszcze z zamawianiem bo i tak na poczatku nosić w nim nie bede więc nawet w lipcu mogę zamówić a może mi się jeszcze wszystko odwidzi do tego czasu