reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Zastanawiam się nad kupnem chusty do noszenia maleństwa. Czy macie jakieś doświadczenie z chustami, ponieważ jest ich wiele i nie mam pojęcia czym się sugerować przy dokonywaniu wyboru.

Ja chusty nie kupuje na pewno a nosidełko: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — 1. Nosidełko Ergonomiczne

A chciałam zapytać o przybornik na łóżeczko :-) bo znalazłam na allegro takie cuś: MAMO-TATO TORBA PRZYBORNIK NA ZABAWKI Z HAFTEM (2250712331) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
niby na zabawki ale inne rzeczy tez można tam wpakować :tak: i zastanawiam sie czy to bedzie fajniejsze niż taki typowy przybornik z kieszonkami? :confused:

Ostatnia edycja:
Dlaczego zdecydowałaś się na nosidełko?

Bo wydaje mi się bardziej stabilne niż chusta - takie mam dziwne wyobrażenie :-) a zawsze, odkad pamietam chciałam dziscko nosić w taki sposób :tak: wygodne bo nie musisz wszedzie wózka targac ze sobą - choćby zakupy a poza tm Dzidzia czuje Twoja bliskośc co też jest fajne ;-)

Ja czytalam duzo opinii na temat nosidełek i nie były one dobre. Dzieci maja jeszcze niewykształcone stawy biodrowe i mozna zrobic mu krzywde. Ale to tylko moja opinia i nie chce nikomu nic narzucac.

reklama
ja mialam nosidelko i uzylam 2 razy :D jak mial 3 miesiace, niewygodnie bylo mi strasznie a potem jak mial pol roku przeszlam 100 m do sklepu po chlep, myslalam ze mi szyje urwie, mlody wazyl juz 11 kg i powiem szczerze ze jak dla mnie tragedia ale to juz nawet nie ze wzgl na wage tylko na to ze moje bylo jakos dziwnie przez szyje zakladane. takich na pewno nie polecam. a co do niewyksztalconych bioderek itd to juz inna bajka, chociaz sa takie co mozna noworodki nosic i one leza prawie, ale jakas afera byla ze sie w stanach podusily w tych nosidelkach:/ ja to wybiore jednak tym razem tyyylko wozek

chusty mi sie podobaja ale przeraza mnie to wiazanie

Do góry