reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

sunshine oczywiscie tez ogladam;-)
super koszule;-)
ja tez sobie kupilam do porodu z Kuba dwie super koszule i wytrzymalam w nich w miare dlugo ale jak mnie szykowali do cc zaproponowali, ze dadza ich wiec sie zgodzilam i dobrze bo chyba bym nie doprala mojej:tak: pozniej w nich chodzilam jak juz sie umylam po porodzie itp.

edit. a naprawde na te ich koszule nie moglam patrzec bo wczesniej pracowalam w pralni dla szpitali, gdzie je skladalam i pakowalam wiec naprawde mialam dosc ich widoku:-D

reklama
Koszulę do szpitala taką sobie upatrzyłam
kkk.jpg

a potem do domu chyba taką sobie kupię

kkkkk.jpg

Ostatnia edycja:
Carla nio prosze jednak udalo sie znalezc :-) to teraz bedziemy w podobnym outficie :-D
Na pokoiku maluszka wrzucilam fotki materialow jakie wczoraj wychaczylam co Ty na to?

M@dz1 koszula z PRIMARK za £5 :-) do tego jest jeszcze szlafroczek ale ja go nie kupilam bo tu w czerwcu wcale tak cieplo nie jest.

Mlodak, Buziak - ciekawe koszule, takie slodziutkie, i nie tylko :-p

Polaa wczoraj sie przygladalam tym dziewczyna w co sa ubrane i kurcze nie wiem czy ta koszula co kupilam bedzie dobra niby jest rozpinana od gory troszke ale wiedze ze oni tutaj zaraz po porodzie laduja dziecinke pod koszule do piersi mamusi i nie wiem czy mala mi sie zmiesci?

Kurteczka na jesien do kompletu :)) 7 zł :p A co do koszul kupilam ostatnio w mothercare... bynajhmniej u nas w Bydgoszczy jest teraz promocja ze 169zł na 79.90 za 2 szt:) jak znajde gdzies w necie to wkleje... bo moje zostaly u tesciow;p

1009447h[1].jpg

reklama
Do góry