reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
tialana - o tym samym pomyślałam, że taka podwójna radość, może nie koniecznie przy kasie w sklepie, ale jak się ubierze te ciuszki na dwa bąbelki, to aż się buzia uśmiecha.

Pisz mi jakie koszule i w jakiej cenie...ja nadal szukam czegoś bez przypałowych bocianów i innych pierdół...wystarczy czuć się jak krowa, a nie jeszcze tak wyglądać

Tak ja obiecalam zdjecia koszul :-) W rzeczywistosci te grochy sa troszke jasniejsze. Wydaje mi sie ze jak na porodowa to nie najgorsza.
DSC00343.jpg DSC00344.jpg DSC00345.jpg

I biala.
DSC00349.jpg DSC00350.jpg DSC00351.jpg

asiia - lepiej kupic monitorki, zwłaszcza ze to beda wczesniaki, my mielismy bezdechy - niestety:sorry: laktator Ci sie przyda i rogaliki do inkubatorkow tez:tak:

sunshine chcialam taka koszulke jak masz ta biala, ale mnie maz skrzyczal ze gdzie ja w takiej po szpitalu bede latac...
niezly pomysl z tym strojem hihih wlasnie sie zastanawialam jak to dziecko ze stroju wyciagna :)

asia ja kupuje angelcare monitor plus niania, moja kolezanka ma i bardzo sobie chwali

reklama
Josie- ta biala koszule to chyba w domu juz bede nosic bo ze szpitala to tego samego dnia juz wypuszczaja :-)
Wlasnie zaczal sie program "One born every minute" ide sie do ksztalcic hehee wlasnie w tym programie widzialm laski w stojach kapielowych a nie wiem jak to wyglada w PL. A pomysla mialam :-D

Do góry