reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
tialana - o tym samym pomyślałam, że taka podwójna radość, może nie koniecznie przy kasie w sklepie, ale jak się ubierze te ciuszki na dwa bąbelki, to aż się buzia uśmiecha.

Pisz mi jakie koszule i w jakiej cenie...ja nadal szukam czegoś bez przypałowych bocianów i innych pierdół...wystarczy czuć się jak krowa, a nie jeszcze tak wyglądać

Tak ja obiecalam zdjecia koszul :-) W rzeczywistosci te grochy sa troszke jasniejsze. Wydaje mi sie ze jak na porodowa to nie najgorsza.
DSC00343.jpg DSC00344.jpg DSC00345.jpg

I biala.
DSC00349.jpg DSC00350.jpg DSC00351.jpg

asiia - lepiej kupic monitorki, zwłaszcza ze to beda wczesniaki, my mielismy bezdechy - niestety:sorry: laktator Ci sie przyda i rogaliki do inkubatorkow tez:tak:

sunshine chcialam taka koszulke jak masz ta biala, ale mnie maz skrzyczal ze gdzie ja w takiej po szpitalu bede latac...
niezly pomysl z tym strojem hihih wlasnie sie zastanawialam jak to dziecko ze stroju wyciagna :)

asia ja kupuje angelcare monitor plus niania, moja kolezanka ma i bardzo sobie chwali

reklama
Josie- ta biala koszule to chyba w domu juz bede nosic bo ze szpitala to tego samego dnia juz wypuszczaja :-)
Wlasnie zaczal sie program "One born every minute" ide sie do ksztalcic hehee wlasnie w tym programie widzialm laski w stojach kapielowych a nie wiem jak to wyglada w PL. A pomysla mialam :-D

Do góry