reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

ja tez wczoraj przegladałam ubranka po Kamilku i nie przypuszczałam że tyle tego mam odłożyłam cały worek dla qzyna i jeszcze częśc zostało dla mnie qrcze jakie to malutkie kochane :) ale martwi mnie tylko fakt prania i prasowania tego wrrr

reklama
A wiesz ze mi sprawia to przyjemnośc?? Takie fajne są, malutkie, kolorowe. Chyba lubie prać... tj wsadzać i wyciągać z pralki.
A prasować zawsze lubiłam :)

Pisz mi jakie koszule i w jakiej cenie...ja nadal szukam czegoś bez przypałowych bocianów i innych pierdół...wystarczy czuć się jak krowa, a nie jeszcze tak wyglądać :/

Jak wroce do domku to zrobie i wrzuce fotki. Ja tez szukalam czegos normalnego i znalazlam w grochy - rozpinana od gory i na krotki rekawek. Wiem, ze lubisz kropeczki wiec powinna Ci sie spodobac. A druga jest biala na ramiaczka z biaymi haftami :-) Jak by Ci sie spodobaly to bym mogla Ci je kupic i wyslac. Cena tez przystepna bo jedna za £4.5 a druga za £5 ;-)

Dzia za dywaniki zaraz podobaja mi sie te pasiaste i ten w kwiatki :-) ale chyba to jeszcze nie to. Kurcze sama nie wiem.

A moze cos takiego

2011-02-simplicity-baby-nursery-room-design-921x1023.jpg pokoj_dla_niemowlaka_zdjecia_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg ????

Podobaja mi sie pokoje w takim stylu, jedyne co mam to mebelki w podobnych ksztaltach i biale oczywiscie ale za duzo nie moge poszalec na scianach wiec chce to nadrobic dekoracjami, obrazami i dywanikiem :-)

001pokoj_rozowy4d9972a6c14fe.jpg fec004cb2cc6.png imagesCA1X9H9H.jpg POKJ-D~1.JPGpokoj-dla-niemowlaka-1-610x422.jpg pokoj-dla-niemowlaka-3-610x422.jpg pokoje-dla-dzieci-meble-dla-dzieci-6.jpg

O jaaaaa, ale piekne te pokoiki..... zebym tylko miala miejsce... a ja tylko moge kacik urzadzic dla malego, mam nadzieje ze jak bedzie drugie dziecko juz dorobimy sie pokoiku:-):-) ale cudo

SAM_2039.jpgSAM_1990.jpgSAM_1995.jpgSAM_1992.jpgSAM_1996.jpgSAM_1997.jpgSAM_1998.jpgSAM_1999.jpgSAM_2000.jpgSAM_1993.jpg

obiecalam pochwalic sie moimi pierwszymi zakupkami wiec zrobie to teraz :) ,co prawda byly one robione pod koniec grudnia,no ale trudno :)
teraz nasza wyprawka zyskala na objetosci wiec jak tylko znajde chwilke postaram sie cyknac kilka zdjec i Wam pokazac :tak:

Ostatnia edycja:
a tutaj prezencik od Meża :tak:
..huśtaweczka w ktorej sie zakochalam od pierszego wejrzenia :-)
graco.jpg
Product Demo

GRACO SWEETPEACE huśtawka - kokon 2011 od G-7 (2171735892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zaklepałam sobie też dzisiaj od bardzo Milej Kolezanki z watku blizniaczego ,laktator i rogala do karmienia :tak:
SP_A0058.jpgSP_A0064.jpg

Freestyle

takze musze sie pochwalić ze My juz powolutku wyprawke mamy skompletowaną.
z wazniejszych rzeczy Zostal nam jeszcze wozeczek i foteliki na ktore rowniez juz poluje :tak:
rozważam jeszcze zakup monitorow oddechu. i tutaj zapytam czy ktoras z Was moze juz jakis posiada , albo chociaz moze jakis polecic ?? :)

reklama
Do góry