ja tez wczoraj przegladałam ubranka po Kamilku i nie przypuszczałam że tyle tego mam odłożyłam cały worek dla qzyna i jeszcze częśc zostało dla mnie qrcze jakie to malutkie kochane ale martwi mnie tylko fakt prania i prasowania tego wrrr
reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
Pisz mi jakie koszule i w jakiej cenie...ja nadal szukam czegoś bez przypałowych bocianów i innych pierdół...wystarczy czuć się jak krowa, a nie jeszcze tak wyglądać :/
Jak wroce do domku to zrobie i wrzuce fotki. Ja tez szukalam czegos normalnego i znalazlam w grochy - rozpinana od gory i na krotki rekawek. Wiem, ze lubisz kropeczki wiec powinna Ci sie spodobac. A druga jest biala na ramiaczka z biaymi haftami :-) Jak by Ci sie spodobaly to bym mogla Ci je kupic i wyslac. Cena tez przystepna bo jedna za £4.5 a druga za £5 ;-)
Dzia za dywaniki zaraz podobaja mi sie te pasiaste i ten w kwiatki :-) ale chyba to jeszcze nie to. Kurcze sama nie wiem.
A moze cos takiego
????
asiia_
asiia_
a tutaj prezencik od Meża
..huśtaweczka w ktorej sie zakochalam od pierszego wejrzenia :-)
Product Demo
GRACO SWEETPEACE huśtawka - kokon 2011 od G-7 (2171735892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zaklepałam sobie też dzisiaj od bardzo Milej Kolezanki z watku blizniaczego ,laktator i rogala do karmienia
Freestyle
takze musze sie pochwalić ze My juz powolutku wyprawke mamy skompletowaną.
z wazniejszych rzeczy Zostal nam jeszcze wozeczek i foteliki na ktore rowniez juz poluje
rozważam jeszcze zakup monitorow oddechu. i tutaj zapytam czy ktoras z Was moze juz jakis posiada , albo chociaz moze jakis polecic ??
..huśtaweczka w ktorej sie zakochalam od pierszego wejrzenia :-)
Product Demo
GRACO SWEETPEACE huśtawka - kokon 2011 od G-7 (2171735892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zaklepałam sobie też dzisiaj od bardzo Milej Kolezanki z watku blizniaczego ,laktator i rogala do karmienia
Freestyle
takze musze sie pochwalić ze My juz powolutku wyprawke mamy skompletowaną.
z wazniejszych rzeczy Zostal nam jeszcze wozeczek i foteliki na ktore rowniez juz poluje
rozważam jeszcze zakup monitorow oddechu. i tutaj zapytam czy ktoras z Was moze juz jakis posiada , albo chociaz moze jakis polecic ??
reklama
Sunshine6
Asiia- ja tez planuje kupic monitor oddechu zamiast niani, mala i tak bedzie z nami w pokoju i mieszkamy w mieszkaniu wiec bede slyszec kiedy placze. A to urzadzenie jednak moze uratowac zycie malej. Szukalam i znalazlam to teraz musze tylko wychaczyc okazje.
Snuza
http://www.amazon.co.uk/gp/product/...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294
Snuza
http://www.amazon.co.uk/gp/product/...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294
Podziel się: