reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

taki polar musze kupic P na urodziny!!! Akurat w marcu ma:cool2:
Bedzie go zakładał na imprezy i jak bedziemy chodzic z dziecmi to bluza jak znalazł. W nocy jak dzieciaki nam pousypiaja to jest problem a tak to P z przodu wsadzi Bartka z tyłu Dominika i małego w foteliku w ręce:-):-)

reklama
on Cie bedzie ciagnal w wozku mlodego z tylu no bo jak mlodego w foteliku bedzie niosl to wozek zostaje pusty :D na siedzaco do gondoli wejdziesz:cool2:

No to tak. Przyszly pizamy ktore wam pokazywalam. Mama licious czarna koszulka i spodnie- rewelacja po prostu!! Mieciutka, wygodna ,najlepsza jaka mialam.
Teraz koszulka z szlafrokiem Szlafrok - ciąża bawełna 100% - producent (2088853103) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - super kroj, wyglada sie baaardzo ladnie. Cienka bawełna w sam raz na lato. Cena bardzo przystepna i nawet nie ma sie co przyczepic. Jedynie co pisza ze to rozm uniwersalny. Ja nosze 36 teraz czasem 38 . Cycki obecnie rozm D i mieszcza sie tak na styk.Dol pomiesci mnie do konca mysle. Takze zdecydowanie max jest to rozmiar M.

Po ostatnich zakupach mam nadzieję, że mój gin się nie pomylił co do płci ...bo serio go podliczę ;D

2079858782_1.jpg2101148044.jpg2105810775.jpg2109953683.jpg2110984433.jpg2111546290.jpg2114422386.jpg2116054090.jpg

Dziewczyny ja już taką kupiłam...wygląda bosko...i jest strasznie milusia...a dziś trafiłam na aukcję kolejnej...jak ktoś jest zainteresowany...http://allegro.pl/kocyk-do-przewijania-dzieci-snooze-baby-i2108863509.html

Ostatnia edycja:
Składa się i zapina na napki...wydaje się przydatny na spacerach...ale w praktyce dopiero sprawdzimy...w mojej torbie się zmieści bo ja mam ogromne wory ;D

reklama
Do góry