reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

mb47c3.jpg

To były moje pierwsze zakupy :) teraz się wstrzymuje zobaczę co dostanę:)

reklama
o super:) mi tez sie ten wozek bardzo podobal, jednak cena juz nie tak bardzo mi sie podobala wiec 3 tec poki co wygrywa u mnie:) a kupiliscie wlasnie czarno czerwony czy jakis inny kolor?
Kupilismy z czarno czerwony, tylko gondola jest sztywna, tzn. z tworzywa i jest czarna z zewnątrz. a jeśli chodzi o kolor to mamy jeszcze białe wstawki w spacerówce i foteliku tak przez środek taki pas.
Aga fajne ubranka, najbardziej wpadła mi w oko ta jaśniutka bluza, muszę poszukać takich rzeczy.

a mój syn od 0 do 1 roku życia był w Spidermanie a od 1 roku do 2 lat w Autkach - Cars :) Teraz też ma jeszcze troche fioła na punkcie Autek ale już mniejsza.. w sumie odkąd skończył 2 lata Carsy poszły na dalszy plan i powrócił Spiderman :)

december nie przejmuj się, ja również nic nie mam ( za wyjątkiem 2 par mini skarpeteczek, bo są takie urocze :-D)
czekam na info o płci, a jak maluszek się nie będzie chciał do marca ujawnić, to wtedy pomyślę nad zakupami unisex, parę rzeczy mam dostać od męża wujka, bo im się bobo w zeszłym roku trafiło, także wózek, wanienkę i coś tam jeszcze będziemy mieć z głowy

reklama
A to wanienka ktora kupilam ostatnio i recziczki:-)

Załączniki

• 008.jpg
    008.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 47
  • 006.jpg
    006.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 50
Do góry