reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

aga super ciuszki:tak:
Na zdjeciach wydaje sie wszystko duże;-)

gkvip ladna wanienka:tak:
Ja tez mam zwykla i sobie chwale, mam po synku, On sie w Niej dlugo kapal bo w miare duza:tak:

a reczniki widze, ze z George;) czyżby Asda?;-)

reklama
Dokladnie Asda a wanienka i te zolte recznik z Argosa:-D

polaa - mam pytanie dotyczace mleka modyfikowanego dla makuszkow - jaki bys mi polecila bo tu w szkocji to ja pojecia o tych markach nie mam:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gdy my bylismy zmuszeni do kupna mleka, mąż pojechal do apteki i spytal kobiete co proponuje, Ona pokazala mu polke i powiedziala: "Sam musi Pan wybrac, wszystkie sa dobre":tak: i wybral SMA. duzo osob uzywa tez Aptamil bo mowią, ze podobny do polskiego bebilonu, ale czy ja wiem :)
Ja z SMA a zwlaszcza synek zadowolony:tak:
Nic mu nie bylo, i nadal nie jest bo mimo, ze skonczyl juz 2 latka czasami pociagnie na noc butle mleczka:-D Mamy teraz nr 3( od 1 roku do 3 lat), sama bedziesz musiala zdecydować;-) Ja osobiscie SMA polecam, ale zrobisz jak bedziesz uwazala, kolezanka za to miala dla corki cow&gate i tez sobie chwalila, jak dziecko nie ma uczulenia to pewnie kazde mu przypasuje:-)

Chwalę się i ja...miałam poczekać z zakupem, ale atrakcyjna cena (praktycznie 100 taniej niż w sklepie) i fakt, że z 5 wczoraj został tylko jeden przyspieszyło mą decyzję. Mamy otulaczek :)
leaf full.jpg
wallaboo-leaf-rozek.jpg
Teraz polujemy na:
wallaboo-sling-cotton.jpg
Podjęliśmy również męsko-matczyną decyzję, że zamiast kolejnego leżaczka, huśtawki i krzesełka do karmienia nabędziemy 3w1:
8372817.jpg

reklama
Do góry