reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
polowanie z wczoraj:
2160675380.jpg2160675380_1.jpg2160675380_2.jpg

A dzis kolega przywiózł mi łóżeczko. Jak złożymy to zrobię zdjęcia. Zwykłe, białe.

No nie...bardzo polskie tylko nie dla Polaków...DLA DZIECI

suuper, ale faktycznie, cenowo powala

mi wczoraj zona kolegi meza opowiadala o takim super lozeczku, ktore jest z dzieckiem od poczatku a potem przerabia sie go na rozne czesci, biurko itp... oczywiscie widzialam takie lozeczka i sama nie wiem czy sa takie super.. ale on mi dala namiar na taka jedna firme sliczynych lozeczek z jakimis obiciami, swiatlami led.. mowi ze "troche" drogo, jakies 3tys euro :dry: powalilo chyba....

Dzisiaj pobiegłam do lumpka.Oto moje zdobycze. DSC00008.jpgDSC00009.jpgDSC00010.jpgDSC00011.jpgDSC00012.jpgDSC00013.jpgDSC00014.jpgLepiej będą się prezentować gdy będą wyprane i uprasowane ale nie mogłam się powstrzymać.

reklama
Do góry