reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Ale macie nabytki
Patrzcie to chyba na kieszeń Reni...
Zobacz załącznik 442147
Aravore Babies - zestaw prezentowy z organicznej bawełny dla dziewczynki | coocoo - ekskluzywne ubrania dla dzieci i niemowląt | zabawki dla dzieci i niemowląt | artykuły dziecięce | sklep internetowy | darmowa dostawa bydgoszcz
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Przed przecena 700zł za czpke buty i koc
To jest ekologiczne????? To dla niektorych 1/3pensji jak nie połowa ;//
raczej 2/3 pensji debilizm ! nawet jakbym zarabiała 10 tysiecy to bym takiego malego gowienka za tyle kasy nie kupila.
buziak
Fanka BB :)
aylin - nie koniecznie;-) Inaczej jest jak ktos rodzi sie w majętnej rodzinie i dla niego "naturalne" sa takie ceny a nie te z promocji czy wyprzedazy a inaczej jak ktos całe zycie oszczedzał zeby starczyło mu na wiecej.. To nawet i taka dycha by nic nie zmieniła;-)
Ja np w zyciu nie kupiłabym tego zestawu bez wzg na zarobki, bo wiem ze to nie praktyczne i na chwile. Zwłąszcza dla małego dziecka
Ale napewno masz troche racji w tym, ze inaczej sie wydaje pieniadze jak sie je ma a inaczej jak sie ich nie ma;-)
Ja np w zyciu nie kupiłabym tego zestawu bez wzg na zarobki, bo wiem ze to nie praktyczne i na chwile. Zwłąszcza dla małego dziecka
Ale napewno masz troche racji w tym, ze inaczej sie wydaje pieniadze jak sie je ma a inaczej jak sie ich nie ma;-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
carla aleś sobie wymyśliła
Ale jest jeszcze opcja, że jak ktoś nagle zacznie tyle zarabiać to mu palma odbije i zacznie coś takiego kupować, żeby pochwalić się przed znajomymi ;-)aylin - nie koniecznie;-) Inaczej jest jak ktos rodzi sie w majętnej rodzinie i dla niego "naturalne" sa takie ceny a nie te z promocji czy wyprzedazy a inaczej jak ktos całe zycie oszczedzał zeby starczyło mu na wiecej.. To nawet i taka dycha by nic nie zmieniła;-)
Ja wczoraj odkopałam w końcu rzeczy od siory. I oprócz ogromnej fury ciuszków "znalazłam" przewijak, laktator i podgrzewacz Więc kolejne wydatki mi odejdą!
A przed chwilą zamówiłam wersalkę do pokoju małej, żeby mamusia mogła być zawsze blisko ;-)
reklama
Podziel się: