reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Ale macie nabytki :)

Patrzcie to chyba na kieszeń Reni...
images.jpg
Aravore Babies - zestaw prezentowy z organicznej bawełny dla dziewczynki | coocoo - ekskluzywne ubrania dla dzieci i niemowląt | zabawki dla dzieci i niemowląt | artykuły dziecięce | sklep internetowy | darmowa dostawa bydgoszcz

reklama
Przed przecena 700zł za czpke buty i koc :szok::szok:
To jest ekologiczne????? To dla niektorych 1/3pensji jak nie połowa ;//

I tu się Kama mylisz :) Jakbys zarabiała 10 tys to inaczej byś na świat patrzyła. Ale w sumie wszystko przed tobą :)
W końcu kumulacja w Lotto 13 mln :)

aylin - nie koniecznie;-) Inaczej jest jak ktos rodzi sie w majętnej rodzinie i dla niego "naturalne" sa takie ceny a nie te z promocji czy wyprzedazy a inaczej jak ktos całe zycie oszczedzał zeby starczyło mu na wiecej.. To nawet i taka dycha by nic nie zmieniła;-)
Ja np w zyciu nie kupiłabym tego zestawu bez wzg na zarobki, bo wiem ze to nie praktyczne i na chwile. Zwłąszcza dla małego dziecka:tak:
Ale napewno masz troche racji w tym, ze inaczej sie wydaje pieniadze jak sie je ma a inaczej jak sie ich nie ma;-):tak:

No i dzięki super taniej eco wyprawce wpadłam po uszy ;P UWAGA POSZUKIWANY! Pled/kocyk i dywan a raczej chodniczek pod niebiesiego bujaka...styl zaprezentowany poniżej...cena gra rolę...KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE ;D
CHODNIK-W-KOLORZE-SZARYM.242.jpgdywanszydekowy.jpginne-12086052_7857610076.img.jpgvtwonen2dziergane_vparis.jpgwhite-bed-_dywan_d_shimme.jpg3331004150_1_1_3.jpg3333004712_1_1_3.jpg3347004403_1_1_3.jpg3380004150_1_1_3.jpg3443004052_1_1_3.jpg

dywanik-saro-niebieski.jpgPLED-Z-DZIANINY-Z-AZUROWYM-WZOREM.16.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aylin - nie koniecznie;-) Inaczej jest jak ktos rodzi sie w majętnej rodzinie i dla niego "naturalne" sa takie ceny a nie te z promocji czy wyprzedazy a inaczej jak ktos całe zycie oszczedzał zeby starczyło mu na wiecej.. To nawet i taka dycha by nic nie zmieniła;-)
Ja np w zyciu nie kupiłabym tego zestawu bez wzg na zarobki, bo wiem ze to nie praktyczne i na chwile. Zwłąszcza dla małego dziecka:tak:
Ale napewno masz troche racji w tym, ze inaczej sie wydaje pieniadze jak sie je ma a inaczej jak sie ich nie ma;-):tak:
Ale jest jeszcze opcja, że jak ktoś nagle zacznie tyle zarabiać to mu palma odbije i zacznie coś takiego kupować, żeby pochwalić się przed znajomymi ;-)

Ja wczoraj odkopałam w końcu rzeczy od siory. I oprócz ogromnej fury ciuszków "znalazłam" przewijak, laktator i podgrzewacz :tak: Więc kolejne wydatki mi odejdą!

A przed chwilą zamówiłam wersalkę do pokoju małej, żeby mamusia mogła być zawsze blisko ;-)

reklama
Do góry