reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
blond - ja mam krzesełko Mamas & Papas, ale pasuje tez pokrowiec z Chicco, albo Graco. Tylko producenta znaleźć...

Słodkie :) A kropy to zawsze i wszędzie ;D
Ojjjj tak...ja tez kocham kropki:)

czy któraś z Was wie, gdzie mogłabym kupić nowy "pokrowiec" na krzesełko do karmienia???
Tylko wolałabym nie z materiału tylko taki ceratkowy, bo łatwiej go utrzymać w czystości.
Ja się zastanawiam właśnie nad nowym pokrowcem, ale chyba jeśli już to zmienię całe, bo mam zielone i już mi zbrzydło:/

mi wczoraj zona kolegi meza opowiadala o takim super lozeczku, ktore jest z dzieckiem od poczatku a potem przerabia sie go na rozne czesci, biurko itp... oczywiscie widzialam takie lozeczka i sama nie wiem czy sa takie super.. ale on mi dala namiar na taka jedna firme sliczynych lozeczek z jakimis obiciami, swiatlami led.. mowi ze "troche" drogo, jakies 3tys euro :dry: powalilo chyba....
Co do łóżeczka, to ja dopiero się za to wzięłam. Mieliśmy nic nie zmieniać, ale właśnie wystawiłam kanapę na której teraz śpi Kuba
TANIO!!! Kanapa Sofa JAK NOWA młodzieżowa (2171913195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wywalimy łóżeczko, bo jeszcze stoi, w dzień drzemie tam. Jest ładne bardzo, ale niewygodne, bo nie ma regulacji poziomu. I gdy pozbędziemy się tych 2 mebelków, to będzie dużo miejsca.
Mieliśmy później kupić piętrowe łózko, ale jak już robimy przemeblowanie, to na co czekać
ŁÓŻKO PIĘTROWE KRYSTIAN KOMPLET PROMOCJA!! (2160002565) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Niepotrzebnie kupowaliśmy mebelki kolorowe
Elmo
bo zmieniła nam się wizja, że chcemy bardziej uniwersalne...sosna i już. Także na razie może będą stały przy tym piętrowym łóżeczku, ale z czasem raczej zmienimy na coś mniej kolorowego.

mówiłam zabrac mi allegro??? A wy nic....
JA to ostatnio nie ma dnia jak czegoś nie zalicytuję, M tylko głową kręci. Ale co zrobić, jak wszystko potrzebne:)

Witajcie,

Mam nadzieję, że mogę u Was zamieścić ogłoszenie, jeżeli nie, proszę moderatora o jego usunięcie.

Zaczęłam wystawiać powoli ubranka i inne rzeczy po mojej córeczce. Ubranka są w stanie idealnym/bdb, zadbane, uprane i wyprasowane. Będę wystawiać też inne ubranka - czekam aż mąż zrobi zdjęcia
wink2.gif

Sprzedaję również chustę.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
no to teraz ja sie wkoncu jakimis ciuszkami pochwale :)) wyszlo 5 zł za sztuke, wiec chyba nienajgorzej ;) *pojdzie w 3 postach niestety

obraz001vz.jpgobraz013tl.jpgobraz016eh.jpgobraz017qk.jpgobraz019ao.jpgobraz023ss.jpgobraz024oo.jpgobraz026ed.jpgobraz008ts.jpgobraz011dp.jpg

Do góry